Arrieta Rodríguez i Aingeru Garay s’han proclamat campions d’Espanya absoluts d’Esquí Alpí a l’especialitat de SL a l’estació andalusa de Sierra Nevada, alhora que també s’ha celebrat el Trofeu SPAINSNOW – Cte d’Espanya U21/18

Els esportistes de l’Equip Nacional RFEDI, Arrieta Rodríguez (NKEF/IRIMO) i Aigeru Garay (NKEF/LVERD), han esdevingut els nous campions d’Espanya a la disciplina de SL d’Esquí Alpí disputats a l’estació andalusa de Sierra Nevada.

Rodríguez va aconseguir remuntar en una espectacular segona mànega on va superar la seva companya de l’Equip Nacional June Garitano (NKEF/IRIMO).

+ GALERIA DE FOTOS – LES MILLORS IMATGES DEL CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT D’SL

Garay per la seva banda, es va emportar les dues mànigues del SL on va avantatjar els seus companys de l’Equip Nacional RFEDI, Tomás Barata (FCEH/CEVA) i Jonás Sánchez (FCEH/COPOS) .

Les estacions d’Aramón Formigal-Panticosa van obrir els Campionats d’Espanya d’Esquí Alpino Absolutos 2024 uns dies de nevades pel Pirineu que van complicar la preparació de la pista, però que els professionals i els tècnics van resoldre de la millor manera. La prova del SL prevista a Astún va haver de cancel·lar-se per la meteorologia i es va traslladar a l’estació granadina.

Sierra Nevada romandrà oberta almenys fins al 28 d’abril que ve, sent última estació de tota la península i pirineu francès a tancar la temporada, ja que encara es poden gaudir d’uns gruixos que folgadament superen el metro acumulat en pistes per la zona mitjana. A més, la qualitat de la neu és excel·lent durant tota la jornada i es mantenen agradables temperatures.

Cal destacar la perfecta preparació de la pista per part de Sierra Nevada i l’Staff RFEDI, que ha permès dur a terme 2 SL d’alt nivell i on els esportistes han pogut rendir al màxim.

Els Equips Nacionals RFEDI d’Esquí Alpí així com alguns clubs nacionals aprofitaran, fins al 25 d’abril, aquestes magnífiques condicions per entrenar a l’estupenda neu que es manté al sud d’Espanya gràcies a l’altitud de les muntanyes.