Amb la temporada ja situada al fred mes de gener i uns gruixos de neu de fins a 130 cm en cotes altes de Baqueira, és un bon moment per adquirir BaqueiraPASS. El millor de l’hivern està per arribar; més esdeveniments i més nevades que implicaran tot el potencial d’oci i esport que, si els barregem amb els avantatges del nou format de forfet de Baqueira, convertiran la temporada en perfecta.

El BaqueiraPASS és el nou suport de el forfet de l’estació que ofereix al esquiador major comoditat adaptant-se a les seves necessitats. Es tracta d’una targeta personal destinada a millorar l’experiència de l’esquiador o snowboarder a través de la personalització de productes i serveis segons els interessos de cada client.

Els posseïdors de BaqueiraPASS podran recarregar en línia a millor preu el seu forfet i també el de familiars i amics amb l’avantatge de no haver de passar per taquilles. El titular pot gestionar la seva àrea privada per consultar i actualitzar les seves dades i personalitzar les comunicacions amb l’estació per rebre la informació més útil i adaptada a les seves preferències.