La 12a edició d’Audi quattro Cup, circuit inclòs en el calendari de la Reial Federació Espanyola Esports d’Hivern (RFEDI), començarà el proper 11 de gener amb el Trofeu 50 Aniversari, en Alt Campoo, amb el suport de la Federació Cántabra de Esports d’Hivern (FCDI). El seguiran més carreres en diferents estacions espanyoles, repartides per tot el territori. Fidel als seus orígens, la competició seguirà impulsant l’esquí alpí de base a Espanya i transmetent els valors de l’esport a la generació d’esquiadors de el demà.

AQC està dirigida a esquiadors d’entre 9 i 12 anys, i és una realitat gràcies als clubs organitzadors i a el suport d’Audi i Audi Financial Services, patrocinadors oficials, així com de la resta de patrocinadors de la RFEDI, com AC-Hotels. També hi seran presents col·laboradors com Head, Toko, Carmex i Knorr entre d’altres.

Una gran festa per a les tardes de competició

A l’acabar el programa esportiu matinal i després dels nervis, adrenalina i concentració que suposa la participació en una competició d’aquest nivell, serà el moment de relaxar-se i divertir-se. Els joves esquiadors s’hauran guanyat a pols, després d’un matí d’intensa activitat física i amb les emocions a flor de pell, un espai per compartir, aprendre i jugar amb els seus amics i familiars.

Les festes de l’Audi quattro Cup es duen a terme després de les competicions d’Alt Campoo, la Molina, Sierra Nevada (festa a village pistes), Baqueira Beret, Candanchú i Cerler. S’han convertit en un referent de l’esquí de base i de l’circuit de U12 / 10 de la RFEDI i és un dels plats forts d’aquesta temporada. Per a això, s’organitzaran diverses activitats lúdiques i formatives a la zona pròxima a l’estació perquè es diverteixin mentre aprenen i comparteixen vivències amb els seus companys d’equip i gaudeixin dels jocs, música, sortejos i regals en un ambient festiu.

Els valors d’Audi quattro Cup: diversió, constància i companyonia

El circuit Audi quattro Cup no es pot entendre sense les virtuts tan presents en l’esport com l’afany de superació, l’esperit d’equip, la generositat, la constància i la diversió. L’èxit en cada edició és apreciar l’esportivitat i el companyerisme dels més petits esportistes per davant de la competitivitat. Aquesta edició no serà una excepció: per ser un bon esportista, cal conèixer els valors de l’esport.

Calendari 2020 de l’circuit esquí alpí Audi quattro Cup U12 / U10

2020.11.01 Alt Campoo: Trofeu 50 Aniversari Fed. Càntabra
2020.01.25 La Molina: XXIII Trofeu Pista! Pista! LMCE Fed. Catalana
2020.08.02 Baqueira Beret: XXII Trofeu Amics de Montgarri Club CAEI Fed. Catalana
2020.02.15 Sierra Nevada: Trofeu María José Rienda FADI Andalusia
2020.02.29 Candanchú: III Trofeu CEC FADI Aragó
2020.03.07 Aramón Cerler: XXV Trofeu El Pitarroy; ACCA FADI Aragó