Armada, Atomic i Salomon retiren algunes de les fixacions d´esquí de touring. Retirada voluntària i preventiva promulgada en resposta a possibles trencaments

Els principals fabricants d’equipament d’esquí, Armada, Atomic i Salomon, han emès avui un comunicat per a la retirada voluntària i preventiva de productes d’una sèrie de productes específica de les fixacions “Tracer”, “Backland” i “MTN”.

“Segons ens han notificat diversos detallistes, i després de la nostra pròpia investigació tècnica, hem pogut veure que, en determinades condicions, hi ha un risc potencial de trencament de l’eix de guia del ressort a la puntera de la fixació. Un error d’aquest tipus podria provocar la desconnexió de la bota d’esquí de l’esquí, cosa que pot provocar que l’esquiador perdi el control, caigui o pateixi lesions”, diuen en el comunicat de premsa.

Les fixacions comprades abans de l’1 de maig del 2022 no es veuen afectades per aquesta retirada voluntària. Els clients que creguin que tenen fixacions que puguin estar afectades han de deixar de fer-les servir immediatament i prendre mesures addicionals.