El grup Aramón invertirà 9 milions d’euros aquest estiu de cara a la nova temporada d’esquí, continuant amb les obres d‘ampliació de l’estació de Cerler cap a Castanesa i col·locarà un nou telecadira desembragable de sis places a la vall d’Izas, a l’estació de Formigal.

Aquest telecadira unirà la part baixa de Formigal, propera a l’aparcament de Sarrios, amb el coll de Lanuza i contribuirà a modernitzar les instal·lacions en aquesta vall, segons va informar el grup Aramón.

Amb capacitat per a 2400 esquiadors a l’hora

La notícia especifica que el nou telecadira, un DLine de Doppelmayer, cobrirà una longitud de 2.541 metres i un desnivell de 447 metres, tindrà capacitat per a 2.400 esquiadors a l’hora, una velocitat de 6metros per segon i serà el primer remuntador d’aquestes característiques instal·lat a Espanya . És el mateix model de telecadira que el grup preveu col·locar en 2021 en Castanesa, on continuaran aquest estiu els treballs d’ampliació de l’estació de Cerler.

Les obres d’aquest estiu se centraran en finalitzar l’adequació de les vies de servei que van començar l’any passat per a la instal·lació d’un nou remuntador i en l’adequació de les pistes que partiran des del coll de Basibé, així com en l’obra civil per la col·locació de el primer telecadira d’aquest projecte.

Aquestes obres finalitzaran l’adequació de les vies de servei que van començar l’any passat per a la instal·lació d’un nou remuntador i l’adequació de les pistes que partiran des del coll de Basibé. Continuarà així mateix, segons va detallar Aramón, l’obra civil per a la col·locació en 2021 del primer telecadira d’aquest projecte.

Finalment, la nota de prem sa enviada indica que l‘ampliació de Cerler cap a la vall de Castanesa proporcionarà a la vall un nou atractiu turístic compatible amb la ramaderia, un nou projecte que obre possibilitats de futur a la zona de Montanuy.