Ja està aquí. Aquest dissabte 15 de febrer se celebra la segona edició de l’ERA NOCTURNA, un esdeveniment creat de la mà d’Atomic i Copos Ski Club a l’Stadium de Beret de Baqueira, en què de nou es podrà gaudir de la màgia i l’espectacularitat del gegant paral·lel, i en el que de nou es podrà comptar amb la presència del freeride aranès Aymar Navarro.

[GALERIA DE FOTOS DE L’ERA NOCTURNA DE 2019]

La ERA NOCTURNA torna el proper dissabte 15 de febrer a l’Stadium de Baqueira Beret. Un esdeveniment que es va organitzar per primera vegada la temporada passada i que va ser tot un èxit de participació. Fidel a la filosofia de la seva primera edició, l’ERA NOCTURNA seguirà sent una prova en format Open, oberta a la participació de tothom, amb un ampli repartiment de categories, en la qual podran participar des dels U12 fins a la totalitat de la categoria Màsters; és a dir, pràcticament totes les edats en acció. Constarà d’un GS classificatori al matí de dissabte 15 de febrer a l’Stadium de Beret, preparat per a l’ocasió, que posteriorment donarà accés a les espectaculars finals nocturnes de la nit.

Els 32 classificats masculins i les 32 fèmines classificades segons el reglament accediran a les finals en un format de GS Paral·lel nocturn il·luminat per a la competició. La suma el Party Village i la pista de competició il·luminada, oferirà una visió inèdita de l’Stadium de Beret.

Una pista preparada i il·luminada per a l’ocasió on l’emoció anirà en augment a mesura que es vagin resolent les diferents classificatòries. Les finals s’esperen al voltant de les 16:00 – 20:00 amb un lliurament de premis i sorteig de material acompanyats per un espectacle de llum i so com mai s’havia vist abans a Beret.

Durant tota la jornada i acompanyant l’esdeveniment hi haurà una “Party Village”, situat a la banda de la cafeteria de Beret. Música en directe més DJ, menjar, beguda, sorteig de regals, obsequi de la prova, espectacle de llum i so per omplir de moments una jornada que promet ser inoblidable.

TEST DE LES NOVETATS DE ATOMIC 2020/2021
Aprofitant l’esdeveniment Atomic donarà a conèixer les seves novetats per a la temporada 2020/2021 amb un test obert a tothom, en el qual es podran descobrir les novetats de la marca de Altenmark en totes les disciplines per a la temporada de la mà dels professionals d’Atomic.

En definitiva, l’ERA NOCTURNA vol ser un espectacle global obert a tots els públics on participants i espectadors gaudeixen a parts iguals de la màgia de la nit i les estrelles del Pla de Beret. Una data per reservar-se en el calendari i compartir amb amics i familiars!