Tan senzill com registrar-se al web d’Atomic i guanyar una pel·lícula professional de la teva “aventura diària” de travessia. Fàcil, molt fàcil. Només has d’anar a la web d’Atomic i registrar-te. Podràs protagonitzar la pel·lícula de la teva vida i guanyar material d’Atomic. Tens temps fins al 31 d’aquest mes de gener.

DESCOBREIX L’UNIVERS BACKLAND EN AQUESTA GALERIA DE FOTOS

Entra i subscriu-te a: https://www.atomic.com/es-es/everyday-adventure

Quan Atomic va llançar la família Backland va acostar i va popularitzar el gaudi de l’esquí de travessia a la majoria dels esquiadors. A partir de llavors, l’esquí de travessia, el backcountry va estar molt més a l’abast dels esquiadors, però no només en les aventures que semblen impossibles, sinó en les aventures de travessies molt pròximes a les nostres escapades blanques habituals.

 

I és que els esquís i les botes Backland d’Atomic ofereixen el rendiment definitiu, en ascensos o descensos, sense importar les condicions. Podeu trobar els vostres esquís perfectes Backland dividits en tres famílies: Ski Running, Ski Touring i Freeride Touriung, tant per a home com per a dona.

Atomic premia la teva aposta Backland
Ara, en Atomic volem premiar aquesta aposta pel gaudi de l’esquí més dur. Registra’t al web d’Atomic i guanya una pel·lícula professional de la teva aventura diària de travessia. I, no només això, si la sort t’acompanya podràs aconseguir esquís de touring, pells, bastons i botes der Atomic. Formaràs part de les nostres històries d’aventures diàries i la teva pel·lícula es llançarà al març d’aquest any. I afanya’t, tens temps d’inscriure’t fins al 31 d’aquest mes de gener.

És ben senzill, només cal que omplis el formulari, confirmis el registre i llest. Només has de seguir els passos que s’indiquen en www.atomic.com/es