El rider de Protest Andri Ragettli va aconseguir aquest el cap de setmana l’or masculí en la categoria de Freeski Slopestyle en el Campionat del Món FIS d’Snowboard i Freeski a Aspen (USA). El van acompanyar al podi els riders americans Colby Stevenson i Alex Hall.

Ragettli va aconseguir el primer lloc al sumar 90.65 punts en la seva tercera i última cursa malgrat l’intens vent que vaticinava una forta tempesta hivernal. El jove de 22 anys, que ha estat imatge de diverses campanyes de la marca d’esquí Protest, es va perdre els Campionats del Món de 2019 a causa d’una lesió. L’única vegada que va competir, va aconseguir el sisè lloc en els mundials de 2017.

“Sabia que podia millorar la segona volta, així que és era la meva intenció en l’última volta, vaig aterrar excel·lent i em vaig emportar la victòria”, ha confessat Ragettli, que també va guanyar l’or en els X Games d’Aspen al gener. “Aquí estem 4 anys després, bé de salut i més famolencs que mai. La tercera i última carrera va ser la meva última oportunitat, em vaig pressionar molt! Una cosa que necessito per rendir a l’màxim”, ha confessat el rider en el seu compte d’Instagram on l’esquiador suís ha aprofitat per agrair a la seva família, amics i espònsors el suport rebut.