Segueix l’aposta de Grandvalira per a les millors curses d’esquí alpí, després d’acollir vàries vegades curses de la Copa d’Europa, les finals de la Copa d’Europa, així com curses de la Copa del Món i les finals de la Copa del Món; la última el mes de març de 2019. Així, segons informa ‘Diari d’Andorra’, Grandvalira  té previst acollir dues curses de la Copa d’Europa les pròximes dues temporades, com a escalfament de les finals de la Copa del Món que acolliria al 2023.

Informa ‘Diari d’Andorra’ que “malgrat la publicació del calendari provisional de les Copes d’Europa de la propera temporada i que Andorra no aparegui en la relació, el proper curs 21-22, al Principat hi arribaran les cites continentals. A les proves habituals en el calendari masculí com Kitzbühel, Val d’Isere, Levi o les del femení com Saint Mortiz, Zell am See, Gstaad o Tignes s’afegiran les d’Andorra que apunten, malgrat la incertesa, al mes de març”.

Cal recordar que després de l’èxit de les finals de la Copa del Món de 2019, Grandvalira va demanar a la Federació Internacional d’Esquí (FIS) seguir acollint curses de la Copa del Món i fins i tot presentar candidatura a disputar en territori andorrà tots uns Campionats del Món.

Al 2019 més de 25.000 persones van gaudir en directe de les finals a peu de les pistes Avet de Soldeu i Àliga d’El Tarter, amb un màxim de 6.000 persones el cap de setmana