Amb motiu del Dia de la Natura, Alpro i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) anuncien un acord de dos anys per promoure accions més conscients, respectuoses i sostenibles amb el medi ambient a les estacions d’esquí i de muntanya públiques de Catalunya

Durant un mes, Alpro ha repartit més de 5000 cafès amb beguda vegetal a l’estació de La Molina amb què s’ha estalviat 1.471,60 kg de CO2, equivalent a un viatge d’anada i tornada amb avió de París a Nova York. Amb aquesta acció, la marca i l’estació d’esquí pretenen conscienciar la comunitat d’esquiadors sobre com petits actes diaris tenen un impacte positiu i ajuden a preservar l’entorn natural.

Gaudir d’esports a l’aire lliure i de la natura que ens envolta és un privilegi que tenim l’obligació de conservar i preservar. Per això, amb motiu del Dia de la Natura, Alpro i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) anuncien un acord per impulsar accions de conscienciació per fomentar la sostenibilitat i la cura del medi ambient a les sis estacions d’esquí i muntanya públiques.Com a primera acció en el marc d’aquest acord, Alpro, la marca de productes vegetals de Danone, ha impulsat un Ski break pel planeta amb l’objectiu de conscienciar de l’impacte de la nostra alimentació al planeta. Amb aquesta acció, la marca ha repartit més de 5.000 cafès amb beguda vegetal als esquiadors de La Molina, contribuint a estalviar 1.471,60 kg de CO2, equivalent a un viatge d’anada i tornada amb avió de París a Nova York.

“A Alpro tenim la missió de cuidar el planeta. Per això, ens hem unit a FCG-Turisme per impulsar campanyes de conscienciació a les estacions d’esquí i muntanya de Catalunya. Per això, hem començat a La Molina, una de les estacions d’esquí més responsables i sostenibles, promovent accions que ajudin a preservar el medi ambient per així poder continuar gaudint de la natura molts anys més”, afirma Maria Rodeja, Brand Manager d’Alpro .

“La preservació dels espais naturals on desenvolupem la nostra activitat és un dels nostres principals objectius. Sumar empreses al nostre grup que comparteixin aquest mateix objectiu ens permet unir esforços en un repte global com és gaudir del nostre entorn de manera conscient, respectuosa i sostenible.”, confirma Xavier Perpinyà, director de La Molina.

Alpro també col·laborarà amb altres accions liderades per FGC-Turisme, els “Clean Up Days” que aquest any celebraran la seva quarta edició, unes jornades de neteja i restauració de l’entorn natural de les estacions d’esquí al final de la temporada. A través d’aquestes accions i amb la col·laboració de voluntaris, es recullen els residus generats durant la temporada d’hivern i minimitzar l’impacte generat.

Alpro també comptarà amb una acció especial a la Vall de Núria aquest estiu, una de les estacions d´esquí i muntanya més ecològiques i sostenibles i que compta amb el reconeixement del Premi Ski The East Awards.