Les estacions de les Valls del Nord posen a disposició dels clients un any més el seu forfet de temporada d’hivern sota el nom “Valls del Nord”, un passi que podrà utilitzar-se a Vallnord – Pal Arinsal des del dia 30 de novembre de 2019 fins al 16 d’abril de 2020 i a Ordino Arcalís a partir del 16 de novembre de 2019 a i fins al 3 de maig de 2020, sempre que la meteorologia ho permeti. 

Aquesta nova edició del forfet ve acompanyada de petites modificacions per als clients. Per als residents d’Andorra, s’unifiquen els preus, tant per a residents de les Valls del Nord com a altres parròquies del país. Així mateix, hi ha disponibles diferents categories i variacions en el preu en funció de la data d’adquisició. També, preus especials per a residents de l’Alt Urgell o clients fidels, que com sempre, podran gaudir d’un descompte. Pel que fa a les dates d’adquisició, hi haurà un import promocional fins al 15 de setembre, un fins al 27 d’octubre, cap de setmana de la Fira d’Andorra i finalment, un altre a partir del 28 d’octubre. 

Nou pack familiar per a nens

Una novetat d’aquest forfet de les Valls del Nord és el preu especial per als més petits. Per l’adquisició d’un forfet adult s’aplicarà un preu especial de 75€ per forfet a qualsevol infant de 6 a 15 anys sense importar el nombre de nens de la mateixa unitat familiar. Però com sempre, estan disponibles els forfets en funció de l’edat i la categoria: adults, nens (0 a 5 anys gratuït), infants (6-15 anys), adults (16-64 anys) i jubilats (65-69 anys). 

Forfet Ski & Bike amb tarifa més avantatjosa fins al 15 de setembre 

L’estació Vallnord – Pal Arinsal també disposa del seu propi forfet Ski&Bike vàlid per la temporada d’hivern 2019-2020 i estiu 2020 i que dona accés a totes les instal·lacions de Pal i Arinsal durant 10 mesos l’any, del 30 de novembre del 2019 fins al 12 d’octubre del 2020. Aquest forfet de temporada es pot adquirir, exclusivament de forma online,  a través de l’enllaç: http://www.vallnord.com/pal-arinsal/ca/forfait-temporada-skibike.html tant per residents com no residents. 

Aquest forfet ja està disponible des del 28 de febrer i disposa d’un preu avantatjós fins al 15 de setembre, amb l’objectiu de premiar als clients fidels a l’estació. Per als clients residents, el preu de sortida tindrà un cost de 150€ i els avantatges dels veïns de la Massana s’amplien a tots els ciutadans d’Andorra i serà el mateix sense distinció de parròquies ni antiguitat. Pel que fa als clients no residents, es disposen de diferents tarifes amb una relació qualitat-preu molt competitiva dins  del món de la neu: el client fidel i el nou podrà disposar del seu forfet per un preu de 250€ i el client de l’Alt Urgell per un cost de 200€ fins al 15 de setembre. L’acció ha col·locat a Vallnord – Pal Arinsal com a pioners dins de Europa.

Més informació del forfet de Valls del Nord

www.vallnord.com/pal-arinsal