Aquest abonament permetrà esquiar als més de 390 quilòmetres que suma el domini aragonès. Des del 18 de juliol al 8 d’octubre es podrà adquirir amb un 25% de descompte gràcies al Pla Early Booking. Una temporada més s’aposta per l’esquí en família amb preus especials per a famílies de quatre membres i famílies nombroses

Sis estacions aragoneses i més de 390 quilòmetres esquiables s?uneixen una temporada més per oferir l’abonament Ski Pirineus des d’avui. Aquest forfet permet esquiar a les 6 estacions aragoneses durant tota la temporada 24-25. Un producte únic que permetrà als esquiadors gaudir indistintament i sense límit dels més de 390 quilòmetres esquiables que sumen les estacions d’Astún, Candanchú, Cerler, Formigal-Panticosa i les estacions de Terol, Javalambre i Valdelinares.

Amb un descompte del 25%, el Pla Early Booking ofereix des d’avui, 18 de juliol, i fins al 8 d’octubre, l’abonament de temporada Ski Pirineus per un preu de 899€.

A més, les estacions aragoneses segueixen apostant per l’esquí en família llançant aquest abonament per a les famílies de quatre membres o famílies nombroses a un preu especial de 854€ en aquest mateix període. A partir del 9 d’octubre i fins al 21 de novembre, es podrà adquirir l’abonament per 999€ amb el Pla Anticipació i en el cas de les ofertes adreçades a famílies el preu serà de 949€.

L’abonament infantil surt avui a la venda per 719€. Mentre que per als més petits de la casa i, aquells que segueixen gaudint de l’esquí després de sumar unes quantes dècades, els superveterans, també poden adquirir-lo per tan sols 109€. Així mateix, una temporada més, l’abonament Laborables compta amb un preu especial de 604€ per a aquells que només poden fer l’esquí entre setmana gràcies al Pla Early Booking.

Així mateix, tant al Pla Early Booking com a l’Anticipació, els clients podran fraccionar, fins a 8 mesos, el pagament de l’abonament per tan sols 98€/mes, facilitant així la compra d’aquest producte. A més, si sou client d’Ibercaja, tindreu l’avantatge de poder finançar, gratuïtament, la totalitat de la vostra compra en 12 mesos.

Les estacions aragoneses ofereixen als seus clients la possibilitat de contractar la Cobertura Total per 85€, la qual inclou assistència sanitària, assegurança de material i garantia de cancel·lació. Amb aquesta garantia els clients estan coberts davant de qualsevol imprevist, podent sol·licitar la devolució de l’abonament, entre altres avantatges.

Totes les dates, plans i ofertes es poden consultar a través del web d’Aramón: www.aramon.com/comprar-forfait-temporada-aramon.html

Des de 335 euros a Javalambre i Valdelinares
Les estacions de Javalambre i Valdelinares, per la seva banda, mantenen un abonament de temporada exclusiu per esquiar a les estacions de Terol. amb Des d’avui i fins al 5 d’octubre, amb un preu de 335 euros, i gràcies al Pla Early Booking els esquiadors es poden anticipar i estalviar un 25%.
A més de gaudir de les dues estacions, amb aquest abonament tindran accés a esquiar dos dies a les estacions de Cerler o Formigal-Panticosa. Per ampliar informació d’aquest producte es pot consultar tota la informació a: www.javalambre-valdelinares.com/comprar-forfait-temporada-javalambre-valdelinares.html