FGC crea el Club Pirineu365 per a desenvolupar un programa de fidelització oferint beneficis i avantatges únics als seus membres per a incentivar la visita a les estacions de muntanya i la pràctica esportiva al Pirineu durant tot l’any. Centenars de persones participen en les accions del club a Vall de Núria i La Molina, i la darrera activitat de presentació serà a Vallter el 16 de juliol

El Club Pirineu365 és el nou club dels aficionats a l’esquí, el senderisme, el ciclisme i, en general, totes aquelles persones que volen gaudir de la muntanya i les activitats a l’aire lliure els 365 dies de l’any.

El club està dirigit als clients de les estacions de muntanya d’FGC: La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot Esquí, Port Ainé i Boí Taüll.

Els avantatges del club Pirineu365

Des del seu llançament el passat hivern, el Club Pirineu365 ha proporcionat als seus membres una sèrie de beneficis. En son exemple els descomptes només per a membres en les activitats de les diferents estacions de muntanya, la invitació discrecional a esdeveniments per als membres del club i la participació ensortejos i promocions amb premis assegurats han estat només alguns dels avantatges d’aquest club.

El Club Pirineu365 també pretén millorar l’experiència de gestió de l’operativa de compra i check in als seus membres, ja que amb un sol registre els socis poden reservar online forfets, bitllets i altres serveis a les estacions de muntanya, evitant les cues a les taquilles. A través de l’àrea personal, els membres poden gestionar de forma ràpida i còmoda totes les seves comandes amb un sol clic, afavorint així l’experiència per a tota la família.

El Club Pirineu365 s’alinea també amb l’estratègia de FGC per a la sostenibilitat i la preservació del medi ambient. Amb l’objectiu de reduir l’impacte ecològic, el club fomenta la reutilització del suport Pirineu365, una targeta que permet l’accés al cremallera de Núria, als dominis esquiables de les sis estacions de muntanya de FGC, a Tavascan i al domini conjunt La Molina – Masella i als remuntadors mecànics operatius durant la temporada d’estiu.

Per formar part del Club Pirineu365, qualsevol persona pot registrar-se a través de la botiga online de les estacions de muntanya de FGC. Durant el procés de compra, només cal fer clic a “Registre” o accedir a la secció “Iniciar sessió” i completar les dades personals.

Descobrint l’oferta d’estiu a les estacions amb membres del Club

El programa de fidelització de clients de les estacions de muntanya d’FGC, ha organitzat aquesta primavera dues jornades a Vall de Núria i La Molina per a més de200 membres del club. Durant aquests esdeveniments, els assistents han tingut l’oportunitat de gaudir de les activitats d’estiu que s’ofereixen i així descobrir l’ampli ventall d’avantatges i beneficis que ofereix, també a l’estiu, el Club Pirineu365.

Durant els esdeveniments celebrats el passat 4 de juny a Vall de Núria i 17 de juny a La Molina, els assistents van conèixer de la mà dels responsables de l’estació les novetats de la temporada d’estiu. A més, a La Molina, els participants van disfrutar d’un passeig en telecabina fins a la zona més alta de l’estació, al refugi del Niu de l’Àliga i d’una visita guiada pel circuit de la fauna del Parc Natural Cadi-Moixeró. També van poder gaudir del Bike Park on van poder realitzar una baixada acompanyats d’un rider local, Ismael Ventura. A la Vall de Núria, es va organitzar una visita guiada integral al complex tot iniciant la trobada amb el viatge en tren cremallera amb guia interpretatiu per conèixer l’entorn natural i la història d’aquesta vall única.

Amb l’èxit aconseguit a La Molina i Vall de Núria, el Club Pirineu365 es prepara per un altre esdeveniment que tindrà lloc a Vallter el pròxim 16 de juliol, on es duran a terme activitats dirigides de ciclisme i senderisme familiar. Aquest esdeveniment serà l’ocasió perfecta per a celebrar l’inici de la temporada d’estiu a l’estació del Ripollès, programat pel dissabte 15 de juliol, i donar el tret de sortida al període estival de vacances en el que FGC mantindrà una àmplia proposta d’activitats en els seus equipaments oberts al territori.