A continuació, una petita guia de sis productes destacats d’Atomic perquè les nenes i els nens comencin a esquiar i progressin en el seu esquí amb seguretat i facilitat.

REDSTER J2 130-150 + L 6 GW

Descripció: Els Atomic Redster J2 130-150 són els esquís de curses per a joves esquiadors ambiciosos d’entre 8 i 11 anys. Per a aquesta temporada, hem incorporat en els Atomic Redster J2 130-150 les característiques que inclou el Atomic Race Rocker i un patí de 68 mm. Així, el canvi en la presa de cantells resulta ràpid, el que proporciona un rendiment increïble. A més, hem afegit la nostra innovadora tecnologia Bend-X, una zona flexible especial en l’àrea de la fixació que permet que fins i tot els nens més lleugers doblin els seus esquís i tinguin un fort contacte amb la neu per a realitzar millors girs, beneficiant-se de l’efectivitat de la fixació L6 GW, pensada per a nens i adolescents. És un sistema lleuger i extremadament fàcil d’utilitzar. Requereix menys esforç per fixar els talons gràcies a el concepte de fre intel·ligent. L’ajust d’altura de puntera Automatic Toe Height s’adapta a qualsevol bota d’esquí alpí, incloent les GripWalk, i fa que la força a aplicar per alliberar la bota es mantingui constant encara que la fixació estigui ja molt desgastada.

REDSTER J2 130-150 + L 6 GW

Talles: 130-140-150
Preu: 199,99 euros

VANTAGE GIRL X 100-120 + C 5 GW

Descripció: Els Atomic Vantage Girl X 110-120 són esquís que augmenten la confiança de les nenes d’entre 5 i 8 anys que volen pujar a la muntanya. Dins o fora de pista, l’esquí Atomic Vantage GIRL X 100-120 fa que progressar sigui súper divertit. La tecnologia Bend-X permet a les joves tot terreny realitzar girs controlats sense esforç: la zona flexible especial en l’àrea de les fixacions els permet doblegar l’esquí fàcilment per tenir un contacte total amb la neu en tot moment, amb independència del seu pes. Els models Vantage GIRL són una mica més amples que els Vantage GIRL X 70-90, amb una mica més de forma de V. El patí s’adapta amb precisió a l’altura de l’esquí, de manera que cada esquiadora obté l’esquí adequat per a ella ; i la fixació Atomic C 5 GW per a nens és resistent i estable, a més de lleugera i molt fàcil de manejar. És totalment compatible amb les còmodes botes GripWalk i amb qualsevol bota d’esquí alpí, i disposen d’un ajust Easy Step-in per posar-ho fàcil a les més petites al començar el dia.

VANTAGE GIRL X 100-120 + C5 GW Pink/Berr

Talles: 100-110-120
Preu: 169,99 euros

REDSTER JR 60

Descripció: La Redster JR 60 és una de la nostra bota d’esquí Redster de gamma alta, amb el mateix disseny que les nostres botes de la Copa del Món Redster. Aquesta bota està llista per a traçats de carreres i ve amb la tecnologia de carreres superior d’Atomic: la Junior Race Shell utilitza un material més gruixut però més suau per aportar una flexió progressiva, una millor amortiment i una sensació més flexible, el que fa que sigui més fàcil esquiar agressivament mentre i mantenir el control a el mateix temps. També ve amb el nostre Junior Fit, una combinació d’última generació de canya i botí a joc que ofereix subjecció, comoditat i calidesa.

REDSTER JR 60 Red/BLAC

Talles: 18 a 27.5
Preu: 119,99 euros

SAVOR VISION JR Pink

Descripció: L’Atomic Savor Visor JR és la nostra oferta per a nens que combina un casc de qualitat i ulleres en un mateix conjunt. Ofereix una comoditat suprema gràcies a Live Fit, que s’adapta a sla cap, un sistema Ear Fit ajustat que manté el vent aïllat i un sistema d’ajust de 360 ​​° adaptable en altura. Pel que fa a la seguretat, el casc està construït amb el nostre exclusiu Holo Core, que ofereix fins a un 30% més de protecció contra impactes que els estàndards de seguretat de la indústria, a el temps que manté el casc lleuger i fresc. La visera és ajustable perquè els nens puguin fer servir ulleres graduades per sota.

SAVOR VISOR JR Pink

SAVOR VISOR JR Red

Talles: XS (48-52), S (51-55)
Preu: 139,99 euros

LIVE SHIELD VEST JR 

Descripció: El nostre Atomic Live Shield Amid JR és el nostre armilla protectora d’esquena de nivell 2 més prim i flexible per a joves esquiadors que hem fabricat. És un avanç genuí en la protecció de nivell superior, el seu secret està en el material d’què està fet anomenat Amid Body (Deflector d’impacte multidireccional atòmic). És un revolucionari sistema d’escuma tubular que absorbeix l’energia just en el moment de l’impacte. A el mateix temps, l’armilla Amid es flexiona com cap altre protector en el món, adaptant-se a la seva moviment en qualsevol temperatura. Ve amb un Slim Fit ergonòmic i és tan lleuger i transpirable que sembla una capa base. També compta amb un cinturó que s’ajusta en alçada per adaptar-se a joves esquiadors de diferents edats i estatures.

LIVE SHIELD Vest JR Red

LIVE SHIELD Vest JR Red

Talles: S, M i L
Preu: 129,99 euros

AMT JR RED

Descripció: El nostre Atomic AMT JR és el bastó d’esquí perfecte per a joves esquiadors que volen anar un pas més enllà. Està construït a partir d’un alumini molt lleuger d’alta qualitat. A més, incorpora la nostra corretja elàstica per a nens, que és més fàcil de posar i de treure després d’una caiguda. També presenta una empunyadura júnior especial i una volandera rodona.

AMT JR Red

Talles: 70-95
Preu: 22,99 euros