Tens pensat on us besareu per Sant Valentí? El Pirineu francès és una de les millors destinacions on fruir del millor petó de l’hivern; per aquell primer petó: pel que fem cada dia; per besar-se molt de manera insòlita, inquietant, apassionant, diferent… Aquí et revelem cinc llocs originals i imprescindibles on besar a la teva parella tant si és o no la primera vegada.

1. El Ponton du Ciel, al Pic du Midi

Besar-se des del cel, és sempre una de les experiències més commovedores i memorables. El Ponton du Ciel, al Pic du Midi, és un dels escenaris més increïbles on regalar-se o sorprendre’s amb un petó. Aquesta passarel·la espectacular sospesa en el vuit, a 2.877 metres d’altitud, recorre dotze metres de vidre abans d’endinsar-nos en les més fascinants panoràmiques dels Pirineus, testimonis d’aquest “besa’m molt fort”.

Per arribar-hi cal agafar el telefèric fins al cim del Pic du Midi (Alts Pirineus). I si un cop dalt, el que veiem als nostres peus i als costats fora poc, només cal aixecar la vista i veureu la “Reserva Internacional del Cel Estrellat”. Un lloc privilegiat per a l’observació astronòmica i un altre petó memorable.

Més informació: +33 (0)5 62 91 94 15 I +33 (0)5 62 95 50 71 I www.tourmaletpicdumidi.fr

2. Una habitació amb vistes, a La Pierre Saint-Martin

A 1.800 metres d’altitud, enmig del no-res, hi ha unes meravelloses habitacions amb vistes. Són els pods de Black Rock. En el domini de neu de La Pierre Saint-Martin, als Pirineus Atlàntics, els pods es troben en plena natura i estan calefactats amb estufa de llenya, per a besar-se de la manera més inusual en la neu.

Combina natura i confort, amb una bellesa inigualable… Tot comença amb una sortida en raquetes de neu, al vespre; segueix amb un bany nòrdic relaxant; i, acaba en aquesta habitació amb vistes i un àpat a base de gastronomia local en plena muntanya nevada.

Informació: www.atipiclodge.fr/nuit-insolite-black-rock I +33 (0)5 59 39 98 00 I www.lapierrestmartin.com

 

3. En el domini dels Déus, a Nistos

Besar-se amb l’Aneto, l’Arbizon, el Malladetta o el Pic du Midi de Bigorre de teló de fons no està gens malament. A Alts Pirineus hi ha un dels espais nòrdics més genuins: Nistos, el lloc on besar-se tant de dia com de nit.

Aquí, els petons prometen i molt perquè és on podeu fer realitat aquesta experiència tan romàntica. Sortir amb les raquetes de neu per observar, abans que es faci fosc, com els cims mítics adormen el sol; apropeu-vos a la cabana que hi ha a l’extrem nord, on en Bruno -el vostre guia en aquesta aventura- us prepararà una deliciosa fondue de formatge i xocolata. I, en tornar, a descansar en una iurta envoltada de neu, on veure la llum de la lluna i sentir els sons de la nit. P.V.P.: des de 85 € / persona (base 2 persones).

Informació: +33 05 62 56 70 00 I laboutique@ha-py.fr I www.neige.hautes-pyrenees.fr I www.nistos-ski.fr

4. En parapent, a Guzet

Besar-se en parapent biplaça sobrevolant la meravellosa estació de Guzet no pot ser més memorable. A la regió francesa de l’Ariege, a Guzet, podeu enlairar-vos des del punt més alt del domini esquiable i abraçar els cims nevats.

Envoltats de l’aire que juga amb el vostre parapent i l’adrenalina que s’enfila per les galtes, arriba l’hora d’aterrar amb esquís, de manera suau, damunt les pistes blanques i també el gran moment: Aquest petó memorable i tan especial. P.V.P.: A partir de 60 € / persona.

Informació: www.parapentefamily.com I www.guzet.fr

5. En un bosc de conte, a Font-Romeu Pyrénées 2000

Hi ha res més màgic que besar-se en la intimitat d’un bosc nevat? L’espai nòrdic de Font-Romeu Pyrénées 2000 és com un conte on hi ha el bosc dels “Estanyols”, amb camins inhòspits i panoràmics on besar-se, que ressegueixen el riu gelat.

L’estació dels Pirineus Orientals és un lloc molt especial tant si debuteu com si sou veterans de l’esquí nòrdic; amb més de 103 km de pistes traçades i senyalitzades com ara la cèlebre pista “Martin Fourcade”.

Informació: +33 (0)4 68 30 68 30 I www.font-romeu.fr