Tot i que les temperatures estiuenques estan ben establertes i ens donen ganes de refrescar-nos a l’aigua, la majoria d’esquiadors ja han tornat als seus esquís

Torna a la muntanya i a la glacera, on les diferents nacions s’han tornat a posar els esquís i fan diferents girs, exercicis educatius i moltes curses per tal de ser els millors aquest hivern.

Així que després d’un merescut descans de les pistes després de la temporada, a veure qui torna a esquiar.

Les esquiadores alemanyes van tornar a la neu a la glacera d’Hintertuxer a Àustria, així com la txeca Martina Dubovska, acompanyades de Livio Magoni, que després de deixar l’equip austríac la temporada passada, serà el seu entrenador per a la propera campanya.

Abans que les noies alemanyes, els seus companys masculins van passar diversos dies a Noruega a la famosa glacera Fonna.

Philip Zubcic i l’equip croat s’han desplaçat a Zermatt a Suïssa per aprofitar la calma abans que la majoria d’equips s’hi dirigissin a esquiar.

Igual que els seus companys, Leona Popovic també va viatjar a Zermatt per entrenar-se.

I la italiuana Sofia Goggia va aprofitar per tastar ja els seu nou material a la neu.

Tot i que l’esquí es practica generalment a l’aire lliure, de vegades oblidem que podem esquiar a l’interior. A la seva manera habitual, Dave Ryding va entrar a l’interior per aconseguir un nombre impressionant de voltes en un curt espai de temps.

Tot i que la majoria d’esportistes han deixat els esquís al celler durant només uns mesos, hi ha qui els ha hagut de deixar durant molts mesos després d’una greu lesió. Aquest va ser el cas de Katharina Gallhuber (AUT), que es va operar de genoll abans de la temporada 22/23 i per fi va poder celebrar el seu retorn a la neu fa uns dies.

Andrea Slokar també s’ha posat per fi els esquís i comença a enderrocar les primeres portes d’eslàlom per poder tornar a començar la temporada vinent amb les primeres curses.