Skizam és un nou forfet creat per Altiservice i Savasem per a donar accés a set estacions d’esquí repartides entre l’Ariège, Haures-Pyrénées i els Pirineus Orientals: Ax 3 Domaines, Ascou, Cambre d’Aze, Font-Romeu-Pyrénées 2000, Guzet, Les Mont d’Olmes i Saint-Lary, sumant 340 kms. de pistes amb un preu preferencial.

Pensant en les noves necessitats generades per la pandèmia, i basant-se en el model de N’PY, amb aquest forfet no caldrà passar per les caixes i no caldrà fer cues, doncs es pot recarregar online i dóna un accés privilegiat als remuntadors.

Resulta també atractiu econòmicament doncs es basa en el pagament per ús i donat que l’estació es podrà escollir en el darrer moment, l’esquiador no estarà tant condicionat per l’estat de la neu o la climatologia.

El preu  és de 30 € (15 € per a titulars de targetes antigues) i ofereix una reducció del 20% sobre el preu d’un dia d’esquí a cada una de les estacions (ja que només es pagarà per dies d’esquí consumits).

Entre els avantatges cal destacar:

  • Només es paguen els dies d’esquí consumits
  • Per cada sis dies d’esquí pagats, tindrà un 20% de reducció, està en oferta la jornada següent, per tant els dies 7, 14 i 21 resultaran gratuïtes.
  • Per a les famílies, la quarta adhesió a Skizam té reducció.
  • Ofereix una assegurança a preu reduït per cada adhesió.
  • Experiència VIP als dominis esquiables, doncs la targeta Skizam permetrà esquiar les primeres traces en obrir l’estació.
  • Prioritat als remuntadors mecànics.

Es pot demanar a www.skizam.com o retirar-la a l’estació escollida.

Font: https://www.altiservice.com/skizam