Una notícia que nos ens agradaria donar mai. El jove esquiador de freeride Hugo Hoff (21 anys) ha perdut la vida després de patir una caiguda esquiant a la canal del Mont Blanc coneguda com a Couloir Gervasutti, situada a uns 4.000 metres d’alçada i la dificultat de la qual ja s’aprecia en les imatges que acompanyen aquestes paraules.

Sembla ser que el cos del campio del Freeride Junior World Tour 2016-2017 va ser arrosegat uns 700 metres i van trigar força a trobar-lo i poder rescatar-lo.

Hugo Hoff Hyperspeed

FWQ charger Hugo Hoff testing out hyperspeed in Les Arcs. #FWT20 #FWQ20

Publicada por Freeride World Tour en Miércoles, 8 de abril de 2020

Així es definia ell: “Hola! Tinc 18 anys. Vaig créixer a Serrechevalier on vaig estar competint deu anys en esquí alpí. Però també vaig descobrir els plaers del freeski amb els meus amics del club d’esquí. Al 2015 vaig decidir deixar de cursar l’esquí alpí per fer el que sempre m’havia encantat: el freeskiing. Ara faig esquí a Les Arcs, on hi ha un terreny increïble per fer-se lliure i divertir-se. Esquio amb l’Acadèmia Freeski que m’ajuda a complir el meu somni. Estic realment en una escola especial (bac S) especialitzada per a esquiadors. És on entreno amb els meus companys quan no estem a esquís. Realment vull aportar alguna cosa diferent al freeride, però de moment em mantinc centrat en les competicions i, quan aconsegueixo el meu objectiu, vull fer molts projectes amb els amics”.

Descansi un pau. Una pèrdua que ens ha de fer pensar en els perills de l’esquí, més encara quan aquest es porta al límit.

Així el recordava el Freeride World Tour: