Per aquesta temporada d’hivern 2019-2020, en total, Vallnord –Pal Arinsal ha realitzat una inversió de més de tres milions d’euros destinats ala millora de les infraestructures, neu de cultiu, pistes i serveis per al client amb l’objectiu d’impactar directament en la seva experiència a l’estació.

EMAP destina 2,2 milions d’euros en aquestes millores,però a la vegada, el Comú de la Massana realitza una aportació directa de 500 mil euros que permetrà ampliar el dipòsit d’aigua ubicat a la Caubella així com la construcció d’un nou dipòsit d’aigua al Coll de la Botella. Aquest anytambé hi ha una nova inversió de 500 mil euros en unes guixetes calefactades a través d’una empresa privada, entre altres. Les inversionsd’EMAP van destinades a la millora de l’experiència del client i per aquest motiu, l’estació fa una gran aposta en la neu de cultiu.

Per oferir una estació amb neu garantida, Vallnord –Pal Arinsal ha col·locat 32nous canons de neu, dels quals 12 són de baixa pressió. Aquestses distribueixen al sector de Pal, en les pistes de Fontroja, Corpalanca i Camí inferior però també a Arinsal amb la col·locació de canons de baixa pressió a Marrades.

En total l’estació ja té 398 canons de neu i una capacitat d’innivació de 1.140 m3 per hora, que correspon a 43 dels63 quilòmetres, el 68% de l’estació.També ha renovat la flota de dues màquines trepitjaneu, tenint-ne ara un total de 10 màquines que aconsegueixen el total del 100% de les pistes trepitjades. Pel que fa a les pistes, Vallnord –Pal Arinsal ha ampliat els metres de la pista Camí Inferior, una pista molt estreta però que ara oferirà un total de 12 metres d’amplada, millorant així la seguretat dels esquiadors en aquest tram.

A la vegada, s’ha realitzatun nou accés a la pista Devesa, a la zona de Freeride i finalment l’ampliació de la zona debutants de l’Snowpark, aconseguint un aspecte més remodelat, ampliat i còmode, amb una ampliació de 15 metres d’amplada i 200 de llarg. Les tasques de manteniment realitzades a l’estiu també han permès que amb menys neu, hi hagi més esquí. L’estació ha fet tasques de desbrossament,així com deretirada de pedres.

Pel que fa ala seguretat de l’estació, s’han cobert 3 tapissosper tal d’evitar que en dies de nevades quedin coberts i que,per tant, perjudiqui l’obertura d’aquest, a la vegada que s’augmenta la seguretat, ja que es podran evitar caigudes i relliscades. Per millorar laseguretat,tambés’han col·locat noves proteccions tipus A amb un suport tipus C al teleesquí de la Serra i al teleesquí de les Coms.

Vallnord –Pal Arinsal disposa actualment de dos centres mèdicsamb un total de 21 pisters per 63 kilòmetres, és a dir, 1 pister per cada 3 km, aconseguint ser una de les estacions més segures. Com a les pistes, Vallnord –Pal Arinsal disposa de circuits d’Esquí de Muntanya i raquetes totalment balisats i discriminats, per garantir la seva seguretat i diferenciant al 100% el tipus de usuaris. Pel que fa a la comoditat del client, amb la inversió efectuada pel Comú de la Massana, l’estació realitzarà la construcció d’un noudipòsit d’aigua al Coll de la Botella i l’ampliació de l’actual dipòsit que hi ha a la Caubella. També, amb una inversió de 500 mil euros, es col·locaran unes noves guixetes calefactables, oferint als clients una opció més còmoda perala temporada d’hivern.

Per seguir amb la millora del servei i comoditat, l’estació ha ampliat el parking dels Fontanals,oferint un major nombre de places,i ha disposatd’una nova màquina de vendingque estarà ubicada al Telecadira del Cubil. En total, l’estació ofereix un total de 7 màquines de vending que permeten aconseguir un servei més ràpid i còmode. Pel que fa l’àrea digital, també gràcies al nou acord amb Andorra Telecom, s’ha potenciat la xarxa de connectivitatde l’estacióamb el servei WIFI.El usuaris connectats a aquesta xarxa podran rebre informació de l’estació sobre l’estat de la neu o els remuntadors. Quant ala plataforma digital, esrenova la pàgina web amb un nou domini: vallnordpalarinsal.com, un lloc web més usable i intuïtiu. A la vegada, s’estrena una nova APPque estarà disponible per l’obertura de la temporada d’hivern. La central de reserves també es millora i s’ofereix una millor oferta de paquets, serveis entre altres.

En restauració, es canvia el mobiliari dels restaurants Pla de la Cot i Expresso de la mà d’Estrella Damm, col·laborador de Vallnord –Pal Arinsal. A la vegada, es proposanovacartai esmorzars més healthies i finalment, amb l’objectiu de seguir entretenint als més petits, s’oferirà regals en tots els menús infantils.

En medi ambient, Vallnord –Pal Arinsal sempre ha sigut una empresa amb consciencia i responsabilitat. Des de ja fa anys, l’estació realitza sempre la recollida de brossaamb l’equip intern a l’estació i,a la vegada, en tots els esdeveniments que realitza, té en compte l’impacte ambiental. L’objectiu de l’estació és evitar, reduir i en la mesura del possible, compensartots els actes que es realitzen. En restauracióaquesta temporada, a més de que tots els productes siguin locals, es segueix oferint la recollida selectivai l’eliminació dels monodosi.

Més informació en aquest enllaç