L’Abarset, el mític local de Grandvalira, segueix ferm en la seva consolidació com el temple de l’après-ski d’Europa amb una setmana històrica plena d’intenses jornades musicals i propostes del més alt nivell internacional.

L’Abarset acollirà el proper divendres 24 de febrer la popular BRESH. Coneguda com “la festa més bonica del món”, i amb origen argentí, aquest festival proposa una fórmula magistral que consisteix a punxar els grans èxits musicals, un darrere l’altre, d’estils tan variats com reggaeton, pop, dancehall, rock i electro. La BRESH triomfa entre les principals capitals de tot el món com Nova York, Miami, Barcelona, Madrid, Tòquio, Lima o Bogotà, i promet fer-ho també a Andorra en el que serà la seva primera edició al principat.

Després de la primera edició del festival Greenworld a Andorra a finals d’any, el dia 26 arriba la segona amb el ja consolidat DJ britànic wAFF i el també britànic Richy Ahmed i la seva proposta de house fusió. El Greenworld serà el colofó final a una enèrgica setmana per la qual també hauran passat per la cabina de l’Abarset els DJ internacionalsSoundboree, Blade, Ben Sterling, Rafa Barrios, i el DJ per excel·lència Fatboy Slim que, de la mà de la 3a edició del Brunch-In The Snow celebrada el passat divendres 17, va arrasar amb una festa que havia esgotat les entrades al cap de pocs minuts de la seva posada a la venda.

Aposta per la innovació, la qualitat i la sofisticació

La fórmula de L’Abarset posa en valor una proposta après-ski que s’integra a la perfecció amb les jornades d’esquí per viure una experiència completa a la neu andorrana. Per això, el local d’oci, pel qual ja han passat més de 20.000 persones aquesta temporada, opta per continguts musicals amb un estàndard de qualitat mai vist a Europa: una combinació perfecta dels millors artistes internacionals amb col·laboracions innovadores amb festivals d’èxit també internacionals.

Entre aquestes col·laboracions hi ha els ja esmentats Greenworld i Brunch –In The Snow, que han aterrat aquest any a Andorra per celebrar la seva versió més hivernal i que han estat un gran èxit aconseguint el sold out a totes les edicions celebrades fins ara. Tant és així que Brunch –In The Snow ja té programades dues noves edicions per al 10 de març amb M/ND Against, Edu Art i MADAM i el 10 d’abril amb Hernan Cattaneo, Pole Position i Noe Osses.

Més enllà dels festivals, s’ha aconseguit fer un pas endavant al cartell diari comptant amb artistes internacionals de renom com Kristine Love, Melanie Ribbe, Viviana Casanova o Michael Chenlo. Completen l’oferta musical del local els DJ residents Laeet, Patricia Mantovani, Edu Art, Axel Hit i Vittoskiy, les ànimes de L’Abarset, que omplen les tardes d’après-ski entre setmana.

Part de l’èxit de L’Abarset és també el seu embolcall, un magnífic edifici sostenible i integrat al seu entorn natural alpí, i inaugurat la temporada passada. Els més de 2.000 metres quadrats de superfície i una terrassa de 700 metres quadrats compten amb una decoració única, amb formes orgàniques, parets fetes de troncs i branques o barres que simulen roques emergint del terra i que aporten un toc de sofisticació a un entorn càlid i modern. La il·luminació de l’espai és també un element clau, amb llum ambiental a sostres i parets, i xemeneies que simulen fogueres. Aquesta temporada s’ha inaugurat una nova zona, el Belvedere Shot Bar, una barra més a la planta baixa recreant un espai de xarrups en un ambient elegant i adequat per a l’ocasió.

L’oferta de L’Abarset es completa amb el restaurant bistronòmic, tant per dinar com per sopar, que destaca per una gastronomia amb identitat i essència pròpia i una clara aposta pels productes de temporada i proximitat.

La temporada de L’Abarset encara no s’ha acabat i, d’aquí que finalitzi, el local es guarda moltes altres sorpreses i propostes interessants que garanteixen avivar les nits més gèlides de l’hivern infinit de Grandvalira