Reconnecteu amb l’essència, la muntanya, la llum, els arbres i la calma. Compartir una fondue, una beguda calenta i unes rialles amb amics, sense presses, gaudint. Aquesta és la vida alpina. I s’hi inspira Rossignol per a la seva col·lecció de roba d’esquí d’aquest hivern. Dins la gamma de peces “Sportchic” de la marca, trobem bonics plomes, jaquetes d’esquí i conjunts de jaqueta i pantalons perfectament tècnics per esquiar però també per acompanyar-te a la vida alpina que envolta les muntanyes franceses.

JAQUETA D’ESQUÍ ALL SPEED JKT


La jaqueta d’esquí All Speed Jkt de Rossignol ret homenatge a la profunda herència d’innovació i alt rendiment de Rossignol al món de l’esquí. El seu disseny elegant compta amb un teixit ultra-elàstic, un aïllament Primaloft® de primer nivell i les millors tecnologies d’impermeabilitat aconseguint una resistència a l’aigua de 20k. Disponible en diversos colors, és una de les jaquetes més tècniques i elegants de la casa francesa.

JAQUETA D’ESQUÍ DE DONA W SKI JKT


La col·lecció de dona de Rossignol compta amb un disseny sofisticat i elegant, que busca ser la millor aliada per afrontar l’estil de vida alpí amb les temperatures gèlides, fred i humitat. Per aquest motiu, Rossignol integra les millors tecnologies a la jaqueta W Ski JKT, per aconseguir una alta impermeabilitat (20k), el millor aïllament tècnic Primaloft® i una alta funcionalitat per a activitats a la neu com l’esquí.

COL·LECCIÓ DE CALÇAT ROSSIGNOL


ossignol ha creat una gamma de calçat outdoor per acompanyar-te després d’una jornada d’esquí intensa. Es tracta de les esportives d´après-ski perfectes, on comoditat i tecnicitat s´uneixen, oferint un producte estrella per a les teves jornades alpines. Els botins Resort WP estan dissenyats com a calçat polivalent en acabar la teva jornada d’esquí, les pots utilitzar com a calents descansos però també per fer excursions per la neu gràcies a la seva membrana impermeable i sola antilliscant. D’altra banda, la versió Chalet, són uns esclops esportius ideals per després d’esquiar, per acompanyar-te de les pistes al refugi pels seus excel·lents materials ecològics i tractament hidròfug.