Núria Pau acaba molt satisfeta del seu debut aquest any a la Copa del Món d’esquí alpí. Les carreres de Gegant i Slalom es van celebrar els dies 28 i 29 de desembre respectivament a Semmering, Àustria. La de Ribes de Freser torna a casa per carregar piles durant uns dies amb molt bones sensacions després de la seva actuació a la Copa d’Europa i la Copa del Món. “He anat a la Copa del Món, ho he donat tot i torno d’Àustria satisfeta i amb confiança perquè veig que la línia que estic seguint és la bona i els resultats acabaran arribant”, apunta Núria Pau.

Vaig aconseguir esquiar tal com la pista, el traçat i la neu em demanaven

“Valoro molt positivament la carrera de Gegant del dia 28 de desembre. Vaig aconseguir esquiar tal com la pista, el traçat i la neu em demanaven. Estic contenta tot i que vaig caure cap al final de la carrera. No tinc el resultat final però els parcials em permeten veure on puc estar i, sobretot, em demostren que puc afrontar una carrera de Copa del Món amb el meu esquí. Es tracta de seguir insistint fins a aconseguir-ho, ja que crec que si segueixo amb la mateixa intensitat molt probablement acabarà sortint el resultat que perseguim”, explica Núria Pau.

El nivell de la carrera era altíssim, amb les millors esquiadores del món competint. Tot i que no va poder finalitzar la carrera, les referències amb les rivals indiquen que molt probablement hagués quedat a prop del top 30 o fins i tot a dins, resultat necessari per participar a la segona màniga i aconseguir punts de Copa del Món.

Estic contenta de com vaig esquiar i ara toca seguir treballant per saber-me adaptar a nivell tècnic la pròxima carrera

“La carrera de Slalom l’afrontava amb confiança, ja que veia que la pista aguantaria bastant bé pels dorsals alts. Tot i això, ens vam trobar amb una neu bastant agressiva i em va faltar l’equilibri entre esquiar suau sobre la neu que reacciona tant ràpid i fàcil amb anar atacant durant la baixada. No vaig ser tot lo suau que havia de ser. Tot i això, la intenció era atacar com vaig fer amb la de Gegant i així ho vaig fer. Estic contenta de com vaig esquiar i ara toca seguir treballant per saber-me adaptar a nivell tècnic la pròxima carrera que em trobi amb aquestes condicions”, finalitza Núria Pau.