La rider catalana Núria Castán es manté en la primera posició del rànquing general després d’haver guanyat a Les Arcs i La Rosière, totes dues competicions de 4*.

Núria Castán, rider de l’equip internacional de Head Snowboards, veu més a prop el seu objectiu de classificar-se pels Challengers després que la competició d’Engadin, prevista per aquesta setmana, hagi estat cancel·lada.

A falta de Montafon, la rider catalana continua mantenint el lideratge gràcies als seus èxits a Les Arcs i La Rosìere, competicions de quatre estrelles del Freeride World Qualifier. “Estic molt contenta, amb ganes de seguir gaudint i de poder tornar a competir a Montafon. És una muntanya que em porta molts records d’altres anys, en els que vaig tenir molt bons resultats. Tot i que és una zona llarga, és divertida i dona molt joc per complementar zones molt tècniques i de freeride, així com també freestyle. Veurem com estan les condicions de la neu, però sembla que podrem gaudir. Havent guanyat dos 4* i estant primera al rànquing, és poc probable que no em classifiqui pels Challengers. Tot i això, vaig amb l’objectiu d’assegurar-me la classificació, però tinc molt clar que, abans de res, he de buscar la manera de passar-m’ho bé en el meu descens”, comenta Castán sobre com enfoca la competició de Montafon 4*.

La rider d’Almoster se sent optimista de cara a afrontar aquestes finals, on haurà de tornar a aconseguir bons resultats per a guanyar-se un lloc en el Freeride World Tour 2024

Núria es manté pel bon camí per tornar a dalt de tot del Freeride mundial. Estant en primera posició del rànquing i tenint en compte que ha guanyat dos competicions de 4*, té pràcticament assegurada la plaça per les finals, conegudes com Challengers. Els Challengers consten de tres competicions en les quals es torna a posar el comptador a zero i només puntua el que s’aconsegueix fer en les mateixes. La rider d’Almoster se sent optimista de cara a afrontar aquestes finals, on haurà de tornar a aconseguir bons resultats per a guanyar-se un lloc en el Freeride World Tour 2024.

La competició de Montafon, Àustria, (FWQ 4) serà del 23 al 26 de febrer. Les finals del FWQ seran del 4 al 8 de març a Nendaz, Suïssa; del 9 al 13 de març a Jasna, Eslovàquia; i del 17 al 22 de març a Gurgl, Àustria.