Núria Castán, única rider espanyola al Freeride World Tour, ha compartit a les seves Xarxes Socials sobre com segueix entrenant la seva tècnica de snowboard a casa durant el confinament gràcies a la Jib Board i el Balanç Bar, una taula dissenyada per fer de transferència a una taula de snow real.

Gràcies a ella, com es mostra en el vídeo, Castán pot entrenar el timing dels trucs, l’equilibri i l’estil. També li permet treballar la memòria muscular per consolidar bé els trucs i, finalment, li proporciona confiança per tirar de creativitat i provar nous trucs per seguir fent història en l’elit mundial del freeride.

La taula està dissenyada perquè s’assembli molt a una taula de snow amb la intenció que tot el que aprenguis i interioritzis a casa puguis aplicar-ho després a la neu. És una bona manera d’entrenar mentre les pistes estan tancades, no hi ha neu o durant una quarantena com aquesta.

Aíxi és com Núria Castán segueix entrenant des de casa.

La Núria Castán ha estat la primera rider espanyola d’entrar en l’elit mundial del freeride per rànquing i ha fet història a convertir-se en la primera rider espanyola, en categoria masculina i femenina, en pujar al podi del Freeride World Tour.

En aquesta primera temporada, en la qual no s’ha pogut celebrar la final pel COVID-19, Castán ha finalitzat en quarta posició i s’ha garantit una plaça per al FWT 2021.