Els World Cup Rebels (WCR) aconsegueixen assolir un nou rècord després d’aconseguir un total de 13 medalles al Mundial d’Esquí Alpí de Meribel-Courchevel.

L’equip HEAD, els mundialment coneguts com a Word Cub Rebels, superen totes les seves marques i aconsegueixen un total de 13 medalles a la Copa del Món. El nou rècord ha estat possible gràcies al bronze de la WCR merlet, Lena Durr a Eslàlom del cap de setmana passat al circuit de Courchevel/Meribel (França).

En paraules de Lena Durr: “Les centèsimes de segon han caigut del meu costat. Vaig perdre una mica de temps a la segona volta, però estic molt feliç per haver pujat al podi. Aquesta medalla és una recompensa per a mi i per a tots els que m’han donat suport en els darrers anys”.

La nova gesta dels World Cup Rebels ha acabat aquest cap de setmana a França amb el reconeixement a HEAD com a millor marca d´esquí de la Copa: “Estem tenint molts èxits en aquest Campionat del Món. Hi ha hagut carreres molt emocionants i amb metes inesperades. No ens fixem mai objectius, però sempre volem donar el millor de nosaltres mateixos, i aquest any ho estem aconseguint” explica Rainer Salzgeber, director de Carreres del WCR.

A més del bronze de Lena Durr, cal destacar l’or a Eslàlom d’Alexis Pinturault a la seva ciutat natal (Courchevel) el 7 de febrer, el seu segon primer lloc al circuit, el Super-G de James Crawford el 9 de febrer passat, segon podi del jove atleta canadenc de 25 anys.

Els dos primers llocs dels atletes WCR Alexander Schmid i Maria Therese Tviberg a Eslàlom paral·lel.

El segon lloc, mancant quatre centèsimes de l’austríaca Nina Ortlieb l’11 de febrer, i, finalment, l’or per a l’atleta Tommy Ford a la prova paral·lela per equips celebrada el 14 de febrer.

En resum, l’equip HEAD en aquest Campionat del Món ha aconseguit, de moment, les medalles següents:

Or:
– Alexis Pinturault (FRA) – Prova combinada
– James Crawford (CAN) – Super-G
– Alexander Schmid (ALM) – Eslàlom paral·lel
– Maria Therese Tviberg (NOR) – Eslàlom paral·lel

Plata:
– Wendy Holdener (SUI) – Combinada
– Nina Ortlieb (AUT) – Descens
– Wendy Holdener (SUI) – Eslàlom paral·lel

Bronze:
– Alexis Pinturault (FRA) – Super-G
– Cornelia Hütter (AUT) – Super-G
– Kajsa Vickhoff Lie (NOR) – Super-G
– Corinne Suter (SUI) – Descens
– Ragnhild Mowinckel (NOR) – Eslàlom Gegant
– Lena Dürr (GER) – Eslàlom

Però la Copa del Món no ha finalitzat, i fins i tot els atletes WCR poden superar aquest nou rècord a les properes proves de Suïssa, Noruega, Estats Units, Suècia o Eslovàquia abans d’arribar a les finals d’Andorra la setmana del 13 de març.