La Loke Shell Hiking Jacket, disponible tant en versió masculina com femenina, és una de les peces més venudes de Helly Hansen a Espanya per la seva versatilitat, alta tecnicitat i durabilitat. És una peça d’outdoor molt impermeable, paravents i transpirable.

El seu disseny resisteix les condicions climàtiques variables gràcies a la confecció de teixit en capes HELLY TECH® Performance, d’eficàcia provada. La jaqueta d’outdoor més utilitzada de Helly Hansen està dissenyada per a un ús urbà, per a l’acampada i el senderisme, el trekking i el muntanyisme. Incorpora costures segellades i una solapa frontal anti tempesta que protegeix del vent i la pluja. Les obertures de ventilació permeten alliberar calor segons calgui. La caputxa, la cintura i els punys ajustables permeten personalitzar lʻajust.

La jaqueta paravent, altament impermeable i transpirable, i extremadament lleugera, ha estat confeccionada amb la tecnologia HELLY TECH® Performance. Això significa que garanteix els 10.000 mm d’impermeabilitat i 10.000 g/m² de permeabilitat al vapor d’humitat.

El compromís de la marca noruega per reduir l’impacte mediambiental queda latent en aquesta jaqueta que ha estat confeccionada segons el procés de fabricació tèxtil certificat bluesign®. Aquest procés redueix els residus a cada pas de la cadena de subministrament de roba.

Característiques tècniques:

Tecnologia: HELLY TECH® Performance

Teixit amb un rendiment excepcional en un disseny clàssic ideal per a activitats a l’aire lliure Producte bluesign®

Sense PFC

Fibra: 100% poliamida

Pes: 280 g

Talles: De la S a la XXL

Tons disponibles: Vermell, cloudberry, deep Fjord, malaixit, triple espresso

PVP: 110 €