El proper 10 de novembre arrenca la Copa d’Espanya Loteries de Múixing Terra amb la primera cita de la temporada 2019-20, que se celebrarà a Els Plans de Sió (Lleida). La Copa Espanya Loteries passarà per 4 esdeveniments diferents a Catalunya. Aragó, Madrid i Castella i Lleó.

La Copa d’Espanya Loteries de Múixing Terra s’inicia el diumenge, 10 de novembre, amb la primera prova de l’calendari, que tindrà lloc a Els Plans de Sió (Lleida). Aquesta primera competició està organitzada per la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI), la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i el club GOSesport.

En aquesta primera cursa de Copa d’Espanya Loteries dels Plans de Sió (Lleida), els múixers participants competiran en les següents modalitats: DCMY / DCWY, DCMJ / DCWJ, DCM, DCW, DCMV, DCWV; DBM, DBMV, DBW, DBWV; DSM1 / DSW1, DS1J, DSM1Y / DSW1Y, DS2, DS2N; DR2Y, DR4, DR4J, DR6, DR8, totes les categories obert i nòrdics.

Les properes competicions de Copa d’Espanya Loteries que seguiran a aquesta primera cursa d’Els Plans de Sió seran la Copa d’Espanya Loteries I Mushing Mudèjar (Terol), la Copa d’Espanya Loteries XI Mushing Moralzarzal (Madrid) i la Copa d’Espanya Loteries V múixing Terra de Dinosaures (Burgos).

A més de servir com a inauguració de la Copa d’Espanya, aquest esdeveniment servirà també com a tret de sortida per a la temporada de múixing en territori espanyol, per ser la primera cursa oficial de l’calendari 2019-2020 a disputar-se.

D’altra banda destacar els Campionats d’Espanya Loteries de Múixing Terra a disputar a la localitat gallega de Boborás (Orense). Aquest esdeveniment no és dins el calendari de Copa d’Espanya però sí que compta amb el suport de Loteries.

Calendari de Copa d’Espanya Loteries de Mushing 2019-2020
10 nov – Múixing Plans de Sió (Els Plans de Sió, Lleida) – Fed. Catalana
23 nov – I Mushing Mudèjar (Valdecebro, Terol) – Fed. Aragonesa
26 gen – XI Mushing Moralzarzal (Moralzarzal, Madrid) – Fed. Madrileña
23 feb – V Múixing Terra de Dinosaures (Sales dels Infants, Burgos) – Fed. Castella i Lleó

Campionats d’Espanya Mushing terra Loteries
7-8 desembre – Mushing Boborás (Boborás, Ourense) – Fed. Gallega