La marca americana Black Diamond destaca per la gran qualitat del seu material d’escalada, esquí i muntanya, i aquest 2020 destaca especialment per la seva col·lecció tèxtil. En concret, per una jaqueta totalment dissenyada per a l’esquí de travessia, la Dawn Patrol Hybrid Shell, que ha rebut el reconeixement de el sector de l’esquí per la seva funcionalitat i el seu disseny ecològic.

Una jaqueta dissenyada per protegir-te de el clima, però mantenint una excel·lent transpirabilitat per a les activitats esportives més exigents com l’esquí de muntanya. El seu disseny en dos teixits combinats afavoreix la regulació tèrmica, per una banda, amb un teixit softshell en gris en zones clau com sota els braços oa l’esquena, on la motxilla sol donar més calor. Mentre que la zona del pit, les espatlles i la caputxa romanen impenetrables gràcies a l’exclusiva membrana impermeable BD.dry ™ patentada per la marca.

La jaqueta compta amb un acabat hidròfug de GTT, lliure de fluorocarburs amb un tractament ecològic que és superior en durabilitat i rendiment i que no utilitza aigua en la seva producció. Aconsegueix la màxima mobilitat gràcies a el teixit elàstic en 4 direccions. Aquesta jaqueta compte, a més, amb una innovadora cremallera doble frontal amb un panell de malla incorporada per ventilar. A més, el coll perforat et permet respirar lliurement mentre protegeixes la teva cara del fred.

La Jaqueta Dawn Patrol Hybrid inclou dues butxaques al pit pensats per no dificultarte l’accés en cas d’utilitzar arnès, una butxaca interna i una caputxa compatible amb el casc d’esquí. Els punys amb velcro es combinen amb una polaina lleugera per aconseguir una màxima protecció i comoditat. La jaqueta, que ha rebut diversos premis de el sector com el reputat premi ISPO Gold 2020, demostra la gran qualitat tècnica de la marca americana també a nivell tèxtil.

John Walbrecht, president de Black Diamond Equipment afirma “aquest reconeixement també transmet la capacitat dels nostres enginyers i equip de disseny per a comprendre les necessitats reals d’escaladors, esquiadors i atletes de muntanya per a portar a el mercat els productes més rellevants, acuradament dissenyats i d’alt rendiment “.