El president ‘visionari’ del grup Rossignol durant 50 anys, Laurent Boix-Vives va morir el passat dijous a18 de juny als 93 anys. Le Savoyard va ser president emblemàtic de la companyia durant gairebé 50 anys, des del 1956 fins al 2005.

Empresari apassionat, després d’haver participat en la creació i desenvolupament de l’estació de Courchevel, Laurent-Boix-Vives va comprar, als 29 anys, el 1956, l’empresa Rossignol, creada el 1907, i que la convertirà en el líder mundial en l’esquí a aprofitant la innovació i la internacionalització. Des d’Emile Allais fins a Alberto Tomba, sempre va ser molt proper als atletes que portaven els colors de la marca.

[LLEGEIX EL REPORTATGE QUE VAM FER A LA REVISTA ESPORTS D’HIVERN DE COM ES FABRIQUEN ELS ESQUÍS A LA FÀBRICA DE ROSSIGNOL]

És una personalitat inseparable de Rossignol, la companyia a la qual va dedicar la seva vida.

Cercley: “Avui perdem un símbol, un mentor i un amic d’avui”

 

Bruno Cercley, director general del grup Rossignol, va reaccionar davant aquesta desaparició en aquest comunicat: “El grup Rossignol perd la seva figura emblemàtica, que va saber fer d’un petit taller d’artesania a Voiron el primer grup d’esquí mundial. Laurent Boix-Vives certament ha escrit una de les pàgines d’emprenedoria més boniques del segle XX i ha popularitzat la pràctica d’esports d’hivern a França i arreu del món. L’emoció és molt intensa dins de la gran família Rossignol des de l’anunci de la seva mort. Els que han tingut la sort de conèixer-lo recorden un home profundament humà, atent, exigent i sempre amable. Va saber transmetre’ns el seu sentit del detall i de les coses ben fetes. Avui estem perdent un símbol, un mentor i un amic”.

Le Groupe Rossignol exprime sa vive émotion suite au décès de Laurent Boix-Vives, président emblématique de…

Publicada por Rossignol en Viernes, 19 de junio de 2020

Le Savoyard va deixar la companyia el 2005 i després va tornar a Courchevel per gestionar l’Hôtel Strato.

Descansi en pau.