Una notícia que mai ens agrada donar. L’estació d’esquí nòrdic de Guils Fontanera ha tancat les pistes d’esquí per poca quantitat de neu a la part baixa del complex. En un comunicat que ha fet públic a les xarxes socials, els responsables han explicat que la situació actual marcada per altes temperatures fa inviable poder treballar les pistes per deixar les traces en una condició òptima per a la pràctica de l’esquí de fons.

L’anunci del tancament arriba aproximadament un mes després de l’anunci de la seva obertura. L’inici de la temporada va ser a ple rendiment, gràcies als bons gruixos de neu que va deixar el temporal Glòria el mes passat, tal com explicava ‘Pirineus TV’.

Des de Guils Fontanera han recordat que els serveis de l’estació romandran oberts i que tothom que vulgui fer sortides amb raquetes podran utilitzar els 20km de pistes.

Aquestes eren les seves paraules: L”’estació d’esquí de Guils Fontanera tanca les pistes d’esquí de fons per la poca quantitat de neu que hi ha a la part baixa del complex. Aquesta situació fa inviable poder treballar les pistes i deixar les traces en perfectes condicions per a la pràctica de l’esquí a les cotes inferiors. No obstant això, l’estació romandrà oberta i tothom que vulgui fer sortides amb raquetes podran utilitzar les pistes. En total, hi ha més de 20 quilòmetres de pistes de l’estació amb neu, aptes per a raquetes. Val a dir que els serveis d’informació, de lloguer de material, de bar i restaurant estan oberts”.

Més informació: www.guils.com

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fguilsfontanera%2Fposts%2F1564843176996087&width=500″ width=”500″ height=”533″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allow=”encrypted-media”></iframe>