Grandvalira ha inaugurat la temporada d’esquí 2019-20 el dissabte 23 de novembre amb l’obertura anticipada dels sectors Pas de la Casa i Grau Roig. La preobertura del ‘Domini de la Neu’ ha superat les expectatives gràcies a les nevades que s’han produït durant la nit de divendres, que han ajudat a augmentar entre 10 i 20 centímetres uns gruixos de neu que oscil·len actualment entre els 15 i els 40 de neu pols.

A més, el sol ha brillat durant gran part de la jornada inaugural tot i que les previsions no eren tan optimistes i ha ajudat a que els esquiadors amb Forfet de Temporada Grandvalira o de dia / multidia gaudissin d’unes condicions més que satisfactòries, amb bon temps i una neu en òptimes condicions tot i ser dies de pretemporada.

GALERIA DE FOTOS: Les imatges de l’obertura de Grandvalira

L’estació més gran de sud d’Europa mantindrà les seves portes obertes diàriament fins al 13 d’abril, amb 143 dies d’esquí. S’esperen més nevades i baixes temperatures durant la nit d’aquest dissabte i les condicions meteorològiques d’aquests dies està garantint la producció de neu amb els canons, fet que està permetent a Grandvalira treballar intensament per poder obrir la resta de sectors de cara a el dia oficial d’obertura, el 30 de novembre.

A Ordino Arcalís, integrada ja de ple dins el grup Grandvalira Resorts i que ha estat la primera estació d’Andorra a obrir les portes el passat 16 de novembre, ha obert més instal·lacions aquest cap de setmana i ha ampliat la superfície esquiable fins al 65% de la seva capacitat.

Una copiosa nevada ha acomiadat el dia, augmentant els gruixos fins als 60 cm de neu pols.