Després de la preobertura dels sectors Pas de la Casa i Grau Roig del cap de setmana passat, Grandvalira preveu obrir de forma oficial el pròxim dissabte 30 de novembre amb tots els seus sectors operatius. Lequip dexplotació ha treballat intensament per poder garantir lobertura dels sectors Soldeu, El Tarter, Canillo i Encamp, a més dels que ja estan operatius, Pas de la Casa i Grau Roig. Els esquiadors disposaran d’un total de 80 km esquiables, amb 58 pistes i 49 remuntadors

Lestació més gran del sud dEuropa compta actualment amb uns gruixos dentre 15 i 40 centímetres de neu, que garanteixen la pràctica de lesquí amb seguretat, i ofereix als usuaris la possibilitat descollir entre un alt nombre de pistes al llarg de tot el domini, duna gran varietat doferta gastronòmica als locals de restauració i duna àmplia gamma dactivitats integrades dins lestació. També estaran oberts els centres de lEscola dEsquí i Snowboard dels sis sectors i en quant al freestyle, estarà oberta la part alta de lSnowpark dEl Tarter.

A més, a partir del diumenge s’esperen más nevades i una davallada en les temperatures; lequip de terreny continua treballant intensament amb lobjectiu dobrir els enllaços i més domini esquiable de cara al pont de la Puríssima.

Servei de bus gratuït

Grandvalira habilitarà durant aquest cap de setmana un enllaç operatiu per carretera entre el Tarter i Grau Roig, posant a disposició un servei dautobús gratuït. Elsesquiadors que presentin el Forfet de Temporada o el de dia/multidia podran gaudir de forma il·limitada d’aquest servei, que romandrà operatiu des de les 8.30h a 17:30h. i tindrà una freqüència de pas aproximada de mitja hora (més informació a www.grandvalira.com).

Oferta gastronòmica per a tots els paladars

Grandvalira ofereix de cara a lobertura oficial del 30 de novembre una gran varietat de restaurants, amb una oferta gastronòmica adaptada a tots els paladars, des dels gourmets als incondicionals de la cuina tradicional. Entre daltres, al Pas de la Casa estaran oberts la Cala Bassa Costa Rodona i Coll Blanc KSB. Grau Roig tindrà a disposició dels esquiadors el Refugi del Llac Pessons, Vodka Bar, 3 Estanys, Brasseria Piolet, Burguer Brothers i Llac de Cubil. A Soldeu hi hauran la Terrassa Veuve Clicquot i La Cabana. Al sector El Tarter es podrà gaudir de loferta gastronòmica de lArrosseria Pi de Migdia i Pi de Migdia Self, lAbarset, la Trattoria i lSnow Club El Tarter. Canillo tindrà obert el Roc de les Bruixes i Encamp, lAndburguer del Restaurant de Solanelles.

(CONSULTA LES FOTOS DE L’OBERTURA DE GRANDVALIRA EN AQUESTA GALERIA)

Après-ski a lAbarset

El restaurant LAbarset del sector El Tarter també preveu la seva obertura aquest dissabte 30 de novembre. Amb tot, la inauguració oficial del calendari de festes après-ski serà el divendres 6 de desembre amb Ley Dj, i el dia 7 Ion Pananides i Alex Pott.

Activitats daventura i en família

Més enllà de lesquí, lestació ofereix una àmplia gamma dactivitats daventura i en família. Al Mountain Park del sector Grau Roig soferiran excursions amb raquetes de neu, construcció diglús, orientació, Arva, tir amb arc, múixing ( 2, 3 i 5 km) i motos de neu al cap del Port dEnvalira. A Soldeu estan actives les activitats de Primera Neu, el recorregut amb Ratrac Groomers Ride i els vols panoràmics en helicòpter, al Pla del Piolet. A El Tarter, els clients de Grandvalira podran gaudir del múixing i Primera Neu i al Mon(t) Màgic Family Park de Canillo shabilitaran la tirolina i el tobogan de muntapnya Magic Gliss.

143 dies desquí

Aquesta temporada es preveu que la campanya de neu sallargui fins el 13 dabril i comptarà amb 143 dies desquí, els mateixos que a la temporada 2018-19, sempre i quan les condicions meteorològiques siguin favorables. Grandvalira manté intacte el seu compromís devolució i ha realitzat un important esforç dinversió; el domini més gran dEuropa del Sud ha destinat 13 milions deuros principalment a la creació del nou sector Peretol, a ladequació de la plataforma esquiable de Soldeu i les 450 places de laparcament Avet (gratuïtes per als clients amb forfet dadult Grandvalira) així com daltres noves infraestructures. També, a la innovació tecnològica, a la millora de serveis de lEscola dEsquí i Snowboard i a les novetats en loferta doci i restauració.

Punts dinformació i recollida del Forfet de Temporada Grandvalira

Tots els clients que vulguin recollir el Forfet de Temporada Grandvalira, podran fer-ho a les taquilles dels sectors Encamp (Funicamp), Canillo, El Tarter, Soldeu, Grau Roig i Pas de la Casa, a més de lestand de Grandvalira del Centre Comercial Illa Carlemany (Escaldes-Engordany).

Ordino Arcalís obre el 80% del domini esquiable

Lestació dOrdino Arcalís, integrada a Grandvalira Resorts, amplia fins al 85% la superfície esquiable. Daquesta manera, durant el cap de setmana sobriran 22 de 29 pistes disponibles i es posaran en marxa el 75% dels remuntadors. Sesperen nevades el diumenge, que podrien augmentar el gruix entre 15 i 20 cm.

Per a conèixer al detall les condicions de lobertura, es pot consultar el web www.grandvalira.com. També podeu seguir tota lactualitat de lestació a les xarxes socials de Grandvalira.