En el marc de les festes nadalenques, l’estació de neu de Formiguères (Pirineus Orientals) celebra el seu 50è aniversari. Durant tot el dia, l’estació del Capcir estarà de festa per celebrar la primera part del seu mig segle d’història. La festa es pot seguir en directe a Pyrénées FM 105.6 fins a les 15 hores.

La festa del 50è aniversari arrancarà aquesta tarda, a les 16.00 hores en el poble de Formiguères, en una festa que anirà a càrrec de Mag3nta Productions. A les 17.00 hores hi haurà una xocolatada i vi calent, mentre s’espera la retrospectiva de l’estació que es passarà a les 18.00 hores a la Salle des Assos, i en la que es donarà a conèixer la vida d’homes i dones en aquest domini dels Pirineus francesos. La festa d’aniversari del mig segle d’història de l’estació francesa continuarà durant les vacances de febrer.

L’estació de neu de Formiguères situada entre 1.600 i 2.700 metres d’altitud, disposa de 25 quilòmetres de pistes (1 negra, 9 vermelles, 6 blaves i 3 verdes). És una estació entre boscos, amb clars suficients per viure l’esquí freeride. També compta amb un snowboard park, pista de boarder cross i jardí de neu. Però, més enllà de l’esquí de pistes, Formiguères és rica en zones de skimo o esquí de muntanya, on experimentar la bellesa de l’esquí nòrdic.

Novetats de la temporada a Formiguères

Un dels plats forts de la temporada és la posada en marxa del “Trio Pyrénées”. Es tracta d’una nova estructura de gestió única de què en formen part les estaciones de neu de Porté-Puymorens i Cambre d’Aze; i, que permet als visitants comptar amb un forfet únic per ampliar la seva experiència en les tres estacions per gaudir més de la zona “pirinenca”. La nova estructura ha donat lloc a un operador de mida mitjana en el paisatge pirinenc, amb uns 300.000 dies d’esquí.

Més informació: +33 (0)4 68 04 47 35, tourisme@formigueres.fr o en www.formigueres.fr

Una altra de les novetats és la possibilitat de fruir del glamping o d’una acampada glamurosa en el càmping La Devèze, situat a l’estació de Formiguères. Aquí, pots llogar una tenda d’acampada per a les teves vacances o caps de setmana d’hivern, i experimentar la sensació de dormir en un llit confortable en plena natura.

Més informació: 19 route de la deveze, 66210 Formiguères.