La col·laboració del Ministeri d’Exteriors d’Andorra, juntament amb el consolat d’Argentina i la coordinació de Ski Andorra i les estacions del país, han fet possible que 102 temporers del país, marxessin cap a París per arribar a la seva destinació: Buenos Aires.

Després de setmanes treballant per la tornada dels temporers atrapats a Andorra,  finalment s’ha fet possible gràcies a un vol d’AirFrance amb sortida des de Tolosa i escala a París i amb destinació a Buenos Aires.

[L’ACTOR RICARDO DARÍN DEMANA AJUDA PELS TEMPORERS ARGENTINS]

n total de 102 temporers (dels quals 26 han treballat a Vallnord – Pal Arinsal) han pogut realitzar aquest viatge, efectuant prèviament les proves de salut pertinents i respectant totes les mesures de seguretat. L’organització d’aquest vol s’ha realitzat de forma ràpida, ja que dimarts es comunicava als temporers la possibilitat de viatjar i aquesta nit ja estaven de camí a París. Els temporers han sortit amb autocars direcció a Tolosa. Alguns han marxat amb avió cap a París i altres en tren.

Tots els temporers estan a París a l’espera d’agafar el vol amb destinació a Buenos Aires.

Per poder fer-ho possible ha estat imprescindible la col·laboració del Ministeri d’Exteriors amb el consolat d’Argentina així com la coordinació de Ski Andorra i les estacions d’esquí del país.