Baqueira-Beret acollirà el dissabte 1 d’abril la celebració d’aquesta singular prova de surf de neu inspirada en els orígens de la disciplina. Dirigida a surfistes de neu de totes les edats, comptarà amb més de 10.000€ en premis de la mà de Quiksilver i Salomon Snowboards

Després de dues reeixides edicions el 2019 i 2022, parèntesi per pandèmia entre mig, Landing Snowboard presenta la tercera edició del seu Banked Slalom. Una singular prova de surf de neu inspirada en els orígens de la disciplina que aspira a tornar a congregar a Baqueira-Beret bona part de la comunitat de surfistes de neu pirinenca. Tot plegat amb l’únic objectiu de passar-ho bé i gaudir d’una jornada de riding entre amics.

Serà el proper dissabte 1 d’abril, amb un flamant circuit de corbes peraltades en què riders de totes les edats competiran per aconseguir el millor temps de la seva respectiva categoria. L’esdeveniment, que forma part del WSF (World Snowboard Federation) Banked Slalom Tour, repartirà de manera equitativa entre totes les categories més de 10.000€ en premis aportats en material per Quiksilver i Salomon Snowboards.

Ens ve molt de gust tornar a celebrar el Landing Snowboard Banked Slalom perquè és un moment especial en la temporada en què veiem la força de la comunitat snowboarder

Com a gran novetat en aquesta edició 2023, el programa de l’esdeveniment suma aquest any una Freestyle Session el diumenge dia 2 d’abril. Serà a l’Era Marmota Snowpark de Baqueira-Beret, on tot aquell interessat estarà convidat a compartir sense pressió bons moments de riding, i acomiadar així un cap de setmana que s’espera èpic.

“Ens ve molt de gust tornar a celebrar el Landing Snowboard Banked Slalom perquè és un moment especial en la temporada en què veiem la força de la comunitat snowboarder. A més, aquest any tenim algunes novetats com la freestyle session que creiem reforcen el concepte d’un cap de setmana fent surf de neu entre amics, que al final és del que es tracta”, diu Javi Guimont, cofundador de Landing Snowboard.

Fora del programa oficial els pro-riders convidats a l’esdeveniment gaudiran del Pannini Riding Day el divendres 31 de març. Una jornada dedicada a gravar i generar continguts a Baqueira-Beret juntament amb càmeres professionals. Aquell mateix dia la botiga de Quiksilver de Vielha acollirà a les 19h la festa de presentació que donarà el tret de sortida a un cap de setmana ple de riding i bon ambient.

Les inscripcions per a aquesta tercera edició del Landing Snowboard Banked Slalom ja estan obertes a través de la seva pàgina web. Un total de 8 categories, dividides pel sexe i les edats, conformaran l’start-list limitada a 250 places d’una competició que l’any passat va superar els 200 participants, esgotant dorsals amb setmanes d’antelació.

Amb un cost de 20€ per cada inscripció, cada participant rebrà el seu respectiu Welcome Bag i assegurança de competició. A més, des de Baqueira-Beret s’ofereix un preu reduït al forfet per a tots els participants que acudeixin a l’esdeveniment, ja sigui per dissabte o tot cap de setmana.

Aquesta nova edició del Landing Snowboard Banked Slalom compta amb la col·laboració dels patrocinadors Quiksilver, Salomon Snowboards i Pannini Dr. Oetker, i amb el suport de Satorisan, Refu Cervesa Artesana, Mombisurf, Foment Torisme Val d’Aran, Ajuntament Naut Aran i Baqueira – Beret.

Sobre Landing Snowboard

Landing Snowboard neix el 2004 com un projecte d’ensenyament de surf de neu en plena glacera de Les Deux Alpes, i perdura avui tenint com a base l’estació de Baqueira-Beret. De la mà del seu cofundador Javi Guimont, Landing ofereix experiències i sensacions que van més enllà de lliscar sobre una taula, sent el seu core la secció Club de surf de neu perquè nens de 6 a 18 anys puguin entrenar i divertir-se practicant surf de neu.