El club jacetà s’imposa en una final històrica, amb remuntada inclosa en els darrers segons i després de cinc partits de màxima igualtat

El Club Gel Jaca s’ha unit aquesta tarda al grup d’equips campions de la Lliga Iberdrola d’Hoquei Gel, després d’imposar-se al cinquè i decisiu partit de la final al SH Majadahonda (4-5). El conjunt jacetà ha fet història, més enllà de per aixecar el seu primer títol en hoquei gel femení, en convertir-se en el primer equip femení aragonès a guanyar la categoria màxima del seu esport.

La cinquena trobada de la final havia de decidir les guanyadores de la temporada 2022-23 i no ha defraudat els presents avui a La Nevera. Després d’un inici igualat, el Majadahonda ha pres la davantera al segon temps (4-2), però un últim minut màgic del Jaca amb dos gols en 30 segons de Lliga Miljone i Nerea Gimenez els ha donat l’agònica victòria.

Aquesta temporada 2022-23, la Lliga Iberdrola ha vist el format de la final ampliat al millor de cinc partits i no ha pogut donar-nos una baralla pel títol més emocionant: una pròrroga i quatre partits decantats per la mínima.

La temporada nacional d’hoquei gel femení tindrà el seu colofó la setmana que ve, amb la Final Four de la Copa d’SM Reina – Iberdrola 2023 que se celebrarà a La Nevera (Majadahonda) entre el 18-19 de març.