Ja estan obertes les inscripcions per als plats forts de l’esquí de muntanya el 2023, patrocinats per DYNAFIT: Sellaronda i Mezzalama.

L’adrenalina i l’emoció són a l’aire. Envoltats d’espectadors, centenars d’atletes dels dos sexes esperen el senyal de sortida. Cal dominar més de 40 quilòmetres, uns quants milers de metres d’altitud i passos tècnicament difícils, tot això en equips de dues o tres cordades ia la màxima velocitat.

La Marató d’esquí de Sellaronda i el Trofeu Mezzalama es troben entre els desafiaments definitius per als ambiciosos muntanyencs aficionats i professionals de l´esquí.

L’any 2023, l’especialista en esports de muntanya DYNAFIT tornarà a donar suport a les dues competicions com a patrocinador principal i soci, fet que posa en relleu la seva sòlida posició a les curses d’esquí de travessia.

La Marató d’esquí de Sellaronda tindrà lloc el 31 de març del 2023 i el Trofeu Mezzalama se celebrarà el 22 d’abril. A les dues curses s’espera la presència de representants de l’elit internacional de l’esquí de muntanya, inclosos alguns atletes de DYNAFIT.