Correus dedica un segell a l’esquiadora i veïna de Cercedilla, Blanca Fernández Ochoa, com a primera dona espanyola a guanyar una medalla olímpica, el Bronze en els Jocs d’Hivern de Alberville (França) 1992. Aquesta és la forma en la que Correus vol retre homenatge a aquesta esportista, en una iniciativa que forma part d’una sèrie que dedica a tres dones que han fet història en l’esport espanyol. Les altres dues són Lili Álvarez i Margot Molés, com pioneres en els Jocs Olímpics.

Correos posa a disposició de tots els ciutadans des del 26 de juny, el sobre, la targeta postal i el full bloc amb el segell, amb Realitat Augmentada (RA), i el mata-segells del primer dia en l’oficina de Correus de Cercedilla.

“El dia 26 de juny de 2020 emetrà una targeta prefranqueada anomenada Dones en l’Esport: Olímpiques. La targeta està il·lustrada en el seu revers amb una imatge dedicada a Blanca Fernández Ochoa. El signe de franqueig, a l’anvers, reprodueix el segell de correu emès dins de la sèrie Dones en l’Esport: Olímpiques 2020 Primera medallista Blanca Fernández Ochoa, es pot llegir al web de Correus.