A Baqueira Beret augmenten el domini esquiable disponible a partir del dia 18 de març amb l’obertura parcial de Bonaigua que se sumarà a l’àrea de Baqueira en funcionament durant tot l’hivern.

Amb aquesta ampliació estaran oberts 54 km de pistes buscant assegurar la màxima amplitud per a continuar garantint la distància social i al seu torn augmentant el percentatge d’aforament d’esquiadors i snowboarders sempre aplicant les mesures sanitàries establertes per les autoritats. Depenent de la meteorologia i les dades de pandèmia l’estació podria obrir més domini esquiable de cara a Setmana Santa.

Segons les condicions citades, l’estació està estudiant obrir alguna part més del domini esquiable de cara a Setmana Santa

Els últims dies de l’hivern astronòmic arribaran a Baqueira Beret amb una ampliació de les pistes a la disposició d’esquiadors i snowboarders. L’estació té previst, si les condicions meteorològiques i la situació sanitària ho permeten, ampliar l’àrea esquiable fins als 54 de pistes sumant bona part de Bonaigua a partir del 18 de març. Això vol dir 14 remuntadors que donaran accés a 45 pistes.

A la zona de Bonaigua es posaran en funcionament els remuntadors del TSD Bonaigua, TS Teso dera Mina, TS Argulls i el TS Manaud. Per tant, estaran en marxa 14 remuntadors, 4 més que els que Baqueira ja ha vingut oferint tot l’hivern. Segons les condicions citades, l’estació està estudiant obrir alguna part més del domini esquiable de cara a Setmana Santa.

Hotel Montarto, restauració i SkiService

L’Hotel Montarto, allotjament per excel·lència a peu de pistes a Baqueira, obrirà les seves portes el dijous 18 de març amb oferta de mitja pensió en el restaurant La Perdiu Blanca i amb tots els seus serveis adaptats a normativa sanitària Covid. També es posarà en funcionament el popular Wine Bar by Viñal Pomal que es troba en el mateix edifici de l’hotel en la cèntrica plaça del Fòrum de Baqueira 1500 i que estarà obert segons l’horari de la restauració vigent amb les mesures Covid19.

En quant a la restauració de l’estació, seguirà concentrada en la zona de Baqueira. A 1800 el Restaurant i la terrassa Bosque han estat oberts tota la temporada. A la base està també en marxa el Baqueira Bar 1500. A partir del 19 de març, s’obrirà el restaurant Moët Winter Lounge de 9 a 17 hores. El Bonaigua, el Refugi San Miguel farà honor al seu nom estant només obert per a acollir als que desitgin entrar en calor, però no oferirà servei de restauració. Els horaris de la restauració de l’estació estan subjectes a la normativa sanitària de les autoritats pel que en principi podran estar en funcionament durant tota la jornada d’esquí, sempre que es decreti el contrari.

En quant a les botigues i lloguers, el local de Baqueira Store de Ruda està a ple rendiment, amb limitacions d’aforament, igual que el lloguer de Ski Service situat a 1500. El servei de guarda esquís a la cota 1800 també està obert.

Aforament controlat

Durant aquestes últimes setmanes de temporada, fins al dia de tancament previst per al 5 d’abril, l’Estació gestionarà els màxims de capacitat que s’adaptaran a les regulacions i l’operativa de cada moment. El nombre de forfets a la venda es limitarà en funció de diversos factors com són el pla operatiu, les regulacions locals, les condicions meteorològiques i l’històric de visites, entre d’altres. D’aquesta manera, es podrà estimar el nombre d’esquiadors a acomodar amb un distanciament físic segur.

Garanties d’accés

Amb l’objectiu de gaudir al màxim de la muntanya i tenir assegurat l’accés, segueixen habilitats els tràmits per a comprar el forfet en línia. D’aquesta manera, tenen garantit l’accés els posseïdors del BaqueiraPASS amb recàrrega de temporada (tarifa general) i els clients de venda anticipada de BaqueiraPASS per dies i BaqueiraTICKET que hagin recarregat prèviament en línia. A les taquilles exclusivament es podran adquirir forfets especials com baby, sènior, passeig i tarda. D’altra banda, seran punt de recollida del suport BaqueiraTICKET. Finalment, tindran garantia d’accés a l’Estació els clients que hagin contractat la seva estada i forfets amb Viajes Baqueira a www.viajes.baqueira.es

Baqueira posa a disposició dels clients la recàrrega online dels citats suports per a què puguin assegurar les seves vacances en el cas de restriccions en l’aforament a pistes. L’Estació informarà diariament a través de la seva pàgina web dels forfets disponibles a la venda per a les diferents dates.

Per a més informació de la recàrrega online: http://bit.ly/ForfaitsOnlineBaqueira