Lange introdueix les botes XT³ dissenyades amb les aportacions d’atletes i ambaixadors de la marca per aconseguir un producte totalment innovador, tècnic i amb les principals tecnologies per portar-te on vulguis. Tant és així que aquestes botes han rebut un dels premis més prestigiosos de el sector, el que atorga cada any la revista ‘Ski Mag’ al “Producte de l’any”.

“Proporciona una sensació gairebé perfecta, les botes XT³ són pràcticament impecables a l’descendir sobre neu dura i tova per igual” expliquen els emprovadors de la revista, que cada any realitzen el test de material més complet i inclusiu de la indústria.

L’ambiciós objectiu de les botes XT³ és aconseguir un ascens gairebé sense esforç i que gaudeixis de la davallada com mai. Tenint en compte les lleis de la gravetat, tot el que puja, ha de baixar. Aquestes botes compten amb un major eix de rotació, de fins a 53 graus. A més d’un tractament especial per protegir l’estructura de la bota de la fricció que genera el moviment. Una altra de les innovacions, és el sistema Active Power V-Lock que et permet bloquejar la bota a la manera ascens o descens perquè puguis utilitzar-la el més còmodament segons la teva necessitat.

Finalment, la tecnologia Dual Core, aprofita l’energia generada per la construcció en sandvitx. Conquesta qualsevol terreny amb una de les millors botes d’esquí de la casa francesa.