En el difícil, veloç i emocionant món de l’esquí de competició hi ha llegendes admirades per molts i després estaria Svindal; esquiador noruec de 38 anys que ha guanyat una medalla d’or Olímpica, tres en total, cinc Campionats del Món, 8 medalles en total, i dos generals de la Copa del Món amb una suma de 69 pòdiums.

Sens dubte tota una oda a l’èxit esportiu. I el que queda, perquè aquesta temporada encara pot ampliar el seu ja extens currículum de victòries esportives. Si algú pot resumir quin és el propòsit dels Worldcup Rebels, aquest és Aksel Lund Svindal, per això que a Head han treballat al costat d’ell per desenvolupar la nova línia de competició 2020/21.

Fem una ullada a l’equipació dels rebels per aquesta temporada:

Worldcup REBELS e-GS RD SKI

El Worldcup Rebels e-GS RD FIS és un esquí aprovat per la FIS que aporta velocitat, equilibri i control en totes les carreres de GS de el món. Aquest esquí inclou la nova i innovadora tecnologia EMC de HEAD, la qual redueix les vibracions i augmenta l’estabilitat. A més, la tecnologia grafè de l’esquí ofereix una perfecta distribució del pes i un perfecte equilibri i control. Com el mateix Svindal explica, “es tracta d’un esquí en què poder confiar plenament amb més adherència a la neu, el que permet concentrar-se completament en la tècnica”. Perquè no hagis de preocupar-te per res més que esquiar i gaudir.

WORLCUP REBELS CARBÓ POLE

El Worldcup Rebels Carbon és el bastó ideal per a corredors i mestres de la competició. Fet de carboni lleuger i amb una empunyadura de carreres de goma i cinta velcro, que et van a permet tenir-ho tot sota control.

FREEFLEX ST Binding

La fixació Freeflex ST 16 està equipada amb la nova puntera Stream. La seva nova tecnologia de Suspensió Adaptada i el disseny aerodinàmic de la puntera garanteixen una seguretat òptima i baixades fins i tot més ràpides.

RAPTOR BOOT

La bota Raptor WCR 2 és l’opció perfecta per als atletes professionals. Aquesta bota de competició garanteix una transferència de potència precisa i control. La bota és totalment adaptable i compta amb el gruix de sola aprovat per la FIS i l’equip RD d’eslàlom. A més, la Raptor WCR 2 té una flexió graduable de 160 a 150 i porta un mecanisme ajustable de flexió, canting doble de carrera, suport posterior ajustable i falca de carreres. El botí de carreres Pro Liner, compta amb una llengüeta ajustable, cordons opcionals, plantilla de carreres i una cinta de velcro eslàlom. 

HELMET

Aquest és el nou punt de referència en disseny de cascs. Una carcassa forta i duradora en una forma aerodinàmica que també és extremadament lleugera i segura. Aquest casc és adequat per a totes les competicions alpines ja que incorpora un sistema de velocitat amb adaptadors acústics que es pot intercanviar per un sistema de portes amb protector de barbeta per disciplines tècniques.

 

SENTINEL GOOGLE

Ara podràs veure clarament sota qualsevol condició gràcies a la nova tecnologia d’intercanvi ràpid de lents d’aquestes ulleres d’avantguarda. Perfectament integrat amb el casc downforce, l’escuma de la cara es pot intercanviar per igualar la forma individual de cada persona i uns alerons per segellar l’aire mantenen el vent fora quan cada mili-segon compte. La versió DH compta amb escuma ignífuga per a una perfecta visió a velocitats de fins a 140km / h.

RACING BACKPACK

La motxilla Rebels Racing Backpack L s’adapta a totes les teves necessitats a la muntanya. És l’opció ideal per a corredors i representants tècnics. Podeu fer servir la divisió interna flexible creant dos compartiments separats per a les botes i el casc, o deixar un únic gran compartiment. Amb la butxaca per a les ulleres amb revestiment de llana i els dos butxaques laterals, duràs tots els teus accessoris a mà.