El primer dia laborable del mes de febrer no començava de la millor forma possible a La Molina, quan a primera hora es coneixia la mort d’un jove esquiador a la zona de Coll de Pal. Sembla ser que l’esquiador, en un primer moment no es coneixia l’edat però després es va informar que tenia 26 anys, baixava esquiant de la pista Comabella, molt probabledment del cim de l’estació, de La Tosa, 2.537 metres, quan per causes que es desconeixen en arrobar a la zona de Coll de Pal va xocar fatalment contra unes fustes, tal com posteriorment informaven els Mossos dEsquadra.

Els serveis mèdics de l’estació i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van intentat reanimar-lo, però no es va poder fer res per la seva vida.


Els Mossos d’Esquadra van obrir diligències informatives, a l’espera de l’autòpsia, encara que tot indica que ha estat una mort accidental.


Els responsables de l’estació van lamentar el “fatal desenllaç” de l’accident, que a més es produeia en un moment en què les pistes es trobaven en l’estat perfecte per fer esport, ja que el dia era clar, feia sol i la visibilitat era bona.
Fa uns anys un profesor de la Escola d’Esqui Pirineus va topar contra un paravent de fustes ‘idèntic’ a la part baixa dels Alabaus i també va perdre la vida.
Descansi en pau.