UYN aconsegueix la seva 46ª victòria a la Copa del Món d’Esquí aquesta temporada. Les victòries de Petra Vlhova i Alexis Pinturault aquest cap de setmana han convertit a UYN (Unleash Your Nature) a la roba tècnica amb més victòries a la Copa del Món d’Esquí.

La marca italiana equip amb els seus baselayers, malles i mitjons tècnics als esquiadors de les seleccions eslovaca i francesa, entre d’altres, i ha aconseguit la seva 46a victòria a la Copa del Món d’Esquí que va finalitzar diumenge passat a l’estació suïssa de Lenzerheide.

L’eslovaca, Petra Vlhova, s’ha convertit en la primera dona eslovaca a aixecar el famós Globus de Vidre que l’acredita com a guanyadora de la Copa del Món d’Esquí 2020-21 després de sis victòries i 1416 punts. El francès, Alexis Pinturault, ha aconseguit per al país de França la victòria en categoria masculina, 24 anys després que ho fes Luc Alphand. Talent, força de voluntat, classe, determinació i sacrifici són els valors que han permès a Vlhova i Pinturault assolir el seu major èxit a la Copa del Món d’Esquí.

Tots dos van equipats amb la roba tècnica d’esquí, UYN Natyon amb tecnologia Hypermotion, una estructura de teixit tridimensional en una sola peça i sense costures que envolta les espatlles. Aquesta proporciona l’esquiador major agilitat, suport muscular i llibertat de moviments alhora que regula la temperatura corporal fins i tot en moments de pausa i màxima intensitat per rendir al màxim.

La marca de roba interior més reeixida

A més d’aquestes victòries a la Copa del Món d’Esquí, l’equip UYNNER ha aixecat sis copes com el Super Gegant Masculí, amb Vincent Kriechmayr (Àustria); el descens femení, amb Sofia Goggia (Itàlia); el gegant, amb Alexis Pinturault (França) i Marta Bassino i l’Eslàlom masculí i femení, amb Marc Schwarz (Àustria) i Katharina Liensberger (Àustria).

Amb aquests resultats UYN s’ha proclamat com la marca més guardonada a la Copa del Món d’esquí de la temporada.

9 equips nacionals d’esquí ja són UYNNERS UYN

És el partner i l’equipació oficial d’alguns dels millors equips mundials d’esquí entre els quals destaquen Itàlia, Noruega, Àustria, Alemanya, França, Rússia, Eslovènia i la Xina i l’equip de biatló d’Eslovènia. Les campiones Petra Vlhova i Ester Ledecka també vesteixen peces interiors tècniques i mitjons UYN; llegendes com Kristian Ghedina, Didier Cuche, Luc Alphand, Maria Höfl-Riesch i Niki Hosp també formen part de la família UYNNER.