Baqueira Beret, el 7 i 8 de març, acollirà de nou el trofeu que busca premiar els esquiadors joves i amb projecció esportiva. Dissabte es realitza un gegant open on poden participar tothom i en què hi ha multitud de regals de marques col·laboradores i el diumenge serà el paral·lel per decidir les beques.

Fins a 40 cm de neu han caigut a les cotes altes de l’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu després d’una intensa nevada que ha anat acompanyada de temperatures de rigorós hivern que han arribat als -8º C. Els equips de preparació de pistes han estat treballant durant tota la nit per assentar la neu pols i per obrir les quatre àrees de l’estació. Cal destacar que ha estat una nevada, en termes generals, amb poc vent de manera que el mantell nival s’ha repartit de manera uniforme.

Aquesta nevada i les baixes temperatures també han permès la posada en marxa de la producció de neu de cara a assegurar el mes de març i les vacances d’esquí i snowboard de Setmana Santa a Baqueira Beret.

La Fundació Jesús Serra celebrarà el 7 i el 8 de març la 13º edició del seu clàssic trofeu d’esquí alpí a l’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu amb l’objectiu és unir el món de l’esport amb el de la formació mitjançant la pràctica de l’esquí.