Sofia Goggia ha tornat a donar aquest dissabte una nova classe de descens, aconseguint la seva quarta victòria consecutiva en la disciplina a la cursa de la Copa del Món d’Audi FIS a Crans Montana, Suïssa. Goggia va dirigir un equip de velocitat femení italià molt fort, que va obtenir tres de les quatre primeres posicions.

Elena Curtoni va obtenir el tercer lloc a 0,60 segons de Goggia, mentre que Laura Pirovano, de 23 anys, va obtenir el seu millor lloc en la quarta posició. Lara Gut-Behrami va fer malbé el triomf italià, que va donar motius als fans suïssos per celebrar-ho després d’un dia decebedor ahir. Gut-Behrami, doble guanyadora de l’any passat a Crans Montana, ha assolit una segona posició, a només 0,27 de Goggia.

Mentalment, he entrat avui com si la victòria d’ahir només fos un entrenament

Suïssa també han tingut una bona sortida com a equip, ja que col·loca quatre atletes al top-10 amb Jasmina Suter al sisè lloc, Corinne Suter al vuitè i Michelle Gisin completant el top-10. Però una vegada més, va ser Goggia l’estrella del dia i capaç de superar dues curses molt diferents amb dues condicions de recorregut molt diferents.

[ESGARRIFOSA CAIGUDA D’ESTER LEDECKA AL DESCENS DE CRANS MONTANA]

“Mentalment, he entrat avui com si la victòria d’ahir només fos un entrenament”, va dir Goggia després de la cursa.

Gràcies a les seves dues victòries d’aquest cap de setmana, Goggia ocupa ara el tercer lloc de la classificació general de la Copa del Món i, naturalment, amb clar avantatge de la temporada de descens. Tindrà l’oportunitat de reduir la bretxa general amb el super-G de demà i, a més, amb un super-G i el descens el proper cap de setmana a Garmisch-Partenkirchen, abans que comenci el Campionat del Món de casa seva a Cortina a principis de febrer.