L’estació hivernal de Sierra Nevada obrirà aquest divendres les sis zones del seu domini esquiable, inclosa la Laguna de las Yeguas, amb un total de 70 quilòmetres de pistes, i fins a 16 remuntadors, coincidint amb el pont del Dia d’Andalusia. Amb aquesta oferta en l’àrea de neu, l’estació estableix un aforament de 9.000 esquiadors dia.

El complex hivernal granadí ha anat incorporant pistes i remuntadors durant la setmana, si bé la Laguna de las Yeguas, una de les àrees preferides pels esquiadors experts, ha requerit de més temps per al seu condicionament i aquest divendres s’obrirà a el públic amb accés per la pista Puerta Laguna; el telecadira de Dílar serà el remuntador preparat per sortir de la zona.

També tornarà a entrar en funcionament el dissabte i el diumenge el telecadira Virgen de las Nieves, a la part alta de Pradollano, amb el que hi haurà 4 accessos des de la urbanització a l’àrea de pistes (l’esmentat Virgen de las Nieves, els telecabines Borreguiles i A l’Andalus, i el telecadira Jara).

L’snowpark Sulayr reconstrueix aquests dies els sectors 1 i 3, i el miniparc d’iniciació, de manera que aniran entrant en servei al llarg de, cap de setmana. Per la seva banda, el complex d’activitats Mirlo Blanco obrirà la zona de tobogans i trineus, així com el trineu rus.

L’estació recupera també per aquest cap de setmana bona part dels restaurants en pistes amb l’obertura en Borreguiles d’Ole Mole, Vips Smart i Poke Mahalo, i Domino ‘s Pizza a Loma Dílar.

Segons la normativa COVID 19 en vigor, a l’estació d’esquí i muntanya de Sierra Nevada, podran accedir usuaris que, havent adquirit prèviament en línia el forfet, resideixin en altres municipis andalusos amb taxa de contagis COVID 19 inferior a 500 casos per cada 100.000 habitants . També tenen el seu accés permès als equips i clubs de competició federats, així com els docents i alumnes de centres oficials d’ensenyament d’esports d’hivern.

Els visitants no esquiadors de la província de Granada podran accedir sense necessitat de compra prèvia si procedeixen d’un municipi amb taxa COVID inferior a 500 casos; els procedents de la resta d’Andalusia hauran d’efectuar compra prèvia de tiquet de vianant o activitats a l’existir tancament perimetral entre províncies andaluses.

+ GALERIA DE FOTOS: UN DIA D’ESQUÍ A SIERRA NEVADA