Rossignol juntament amb l’Hospital Universitari de Grenoble als Alps francesos, ha dissenyat un conjunt de samarreta i pantalons amb proteccions integrades especialment indicat per als esquiadors. Per a la creació d’aquestes dues peces, s’ha realitzat una completa anàlisi dels cops que tenen els esquiadors, així com aquelles zones de el cos que més freqüentment reben impactes quan s’esquia com les espatlles, l’abdomen i la columna vertebral.

Aquesta roba interior de Rossignol compta amb reforços d’escuma EVA d’alta densitat desenvolupats al costat de l’Hospital Universitari de Grenoble sota el nom de Shock Protection. Un encoixinat que permet el moviment natural però que protegeix les àrees d’alt impacte per a l’esquiador com són les espatlles, els dos costats del maluc, la columna vertebral, els genolls i el còccix.

Les proteccions s’han integrat a un teixit d’alt rendiment, elàstic en quatre direccions, transpirable i càlid dissenyat per ajustar-se correctament a el cos, però que, al seu torn, permet una gran llibertat de moviment.

El teixit Lycra ® Sport i l’espuma d’absorció d’impactes de primera qualitat són totalment flexibles i transpirables per a més comoditat, però són una protecció excel·lent en cas d’accident. Una roba interior digna dels millors campions d’esquí que compta també amb inscripcions en verd i la paraula HERO per recordar el que se sent a l’arribar al més alt del podi.