La Resort Ski és una col.lecció moderna per a fer esquí i snowboard, per a divertir-te a la muntanya i a la vegada expressar el teu estil, sempre protegit gràcies a la funcionalitat dels materials de Columbia.

Perfectes també per a qualsevol activitat d’outdoor, les peces, amb Omni-Heat© Thermal Reflective, tenen aïllament i estan fetes per a mantenir-te abrigat en tot moment gràcies al forro tèrmic reflectant. Les butxaques amb cremallera tenen espai per a les claus, moneder i el móvil, més una butxaca interior de seguretat. Confeccionats amb teixit desperlant a l’aigua, que et protegeix dels elements, aquestes peces versàtils es poden ajustar per les vores i els punys per a tenir un ajustament perfecte.

Els pantalons tenen tocs detallistes com una cintura de punt interna, abertures de ventilació, una gran elasticitat o polaines internes.

Totes les peces de la col.lecció són tant per a dona com per home i els preus oscil.len dels 120  als 300 €. Més informació: https://www.columbiasportswear.es/