Grandvalira ha organitzat un any més la recollida de brossa al sector de Soldeu, en la qual han participat els empleats de l’estació i els equips nacionals de la Federació d’Esquí, una jornada que beneficia la natura i consciencia tothom de la importància de no llençar deixalles on no toca, tal com informa www.andorradifusio.ad

Els treballadors de Grandvalira van dur a terme la recollida anual de brossa que es fa a les pistes d’esquí un cop es fon la neu. Una iniciativa que es fa des de fa més de vint anys i que enguany va coincidir amb el Dia mundial del medi ambient.

Les deixalles més recollides a les pistes són les de plàstic, però també es troba molt material d’esquí com per exemple, bastons, ulleres i guants.

Des de la direcció asseguren que durant els últims anys la brossa ha disminuït gràcies a la conscienciació de la gent, però que aquesta feina continua sent essencial.

Les deixalles més recollides a les pistes són les de plàstic, però també es troba molt material d’esquí com per exemple, bastons, ulleres i guants, però a vegades també són presents peces de ferro i fins i tot objectes personals com telèfons mòbils. Deixalles que posteriorment s’envien a reciclar.

És previst que al juliol se celebri una altra jornada amb els esquiadors del club Ski Andorra i Ski Soldeu, que com cada any es tancarà amb un dinar de germanor.