L’esquiador, Quim Salarich, després d’una fantàstica temporada d’hivern, renova amb Rossignol, la marca amb què ha aconseguit tots els seus èxits esportius. Quim Salarich tindrà accés a la personalització del millor material del grup Rossignol, com ara Kirstoffersen, Loic Meillard, Ramon Zenhausern o Linus Strasser, entre d’altres.

Fa mig segle que l’esquiador ‘Paquito’ Fernández Ochoa guanyava la medalla d’or als Jocs Olímpics de Sapporo 1972. Aquell mateix any, una recent inaugurada fàbrica Rossignol a Artés (Barcelona) fabricava els seus primers esquís. Uns Rossignol Cobra sortien de la seva línia de producció amb l’objectiu de fer gaudir de la neu un esquiador anònim. Aleshores, érem el focus de l’esquí mundial. 50 anys després, la fàbrica Rossignol segueix creixent, innovant i treballant, amb un equip humà de 400 persones i fabricant uns 3.700 parells d’esquís diaris que surten de les línies de producció a Artés.

Casualitat o no, ha estat en aquest 50è aniversari que hem vist com Quim Salarich feia història fregant amb la punta dels seus esquís Rossignol el pòdium de la Copa del Món. Ara Quim Salarich es fa amb els grans, i Rossignol seguirà apostant pel futur del corredor, personalitzant encara més el seu material d’alta competició per ajudar-lo a assolir el desitjat podi.

Per aquest motiu, dimarts passat 17 de maig, la fàbrica Rossignol va acollir diverses personalitats del món de l’esquí, juntament amb Quim Salarich i la seva família, per celebrar els seus 50 anys d’història en un any històric per a l’esquiador. Quim Salarich va estar envoltat de joves promeses de l’esquí, la mare i el germà Xavi, membres del club d’esquí de la Molina, Federació Catalana d’Esquí, Federació Espanyola i FIS. Tots ells disposats a felicitar l’esquiador pels seus excel·lents resultats ia acompanyar-lo a la firma del seu nou contracte de Copa del Món amb Rossignol.